Itä-Savo: SaPKolle nippu jatkosopimuksia ja paluumuuttaja

MESTIS / Uutinen
Forsström kantaa pässipaitaa myös ensi kaudella.
Kuva © Antti Varonen
SaPKo vahvistaa rivejään kotiseudulleen palaavalla Toni Henttosella. Lisäksi savonlinnalaisjoukkue kertoi solmineensa jatkosopimukset neljän pelaajan kanssa.

Kaksi edelliskautta Vaasan Sportin A-nuorissa pelannut Toni Henttonen palaa ensi kaudeksi Savonlinnaan. Urallaan kaksi Mestis-ottelua pelannut Henttonen näki Vaasassa vietettyjen kausien kehittäneen häntä pelaajana ja hän lähtee luottavaisena tulevaan kauteen.

− Tuntuu hyvältä ratkaisulta. Minulla on kova halu näyttää, mitä kahden vuoden aikana Vaasassa opin. Uskon, että olen kasvanut henkisesti ja tunnen olevani valmis miesten peleihin, Henttonen kommentoi paikallislehti Itä-Savolle.

− Tavoitteena on ottaa sellainen rooli, että pelaan jokaisessa pelissä, enkä ihan alaketjuissa. Pidän itseäni jonkinlaisena maalintekijänä, mutta tietenkin pelipaikka on ansaittava.

Henttosen sopimuksen lisäksi savonlinnalaisryhmä teki vuoden mittaiset jatkosopimukset puolustajista Paavo Ylipainon ja Nikke Kettukankaan kanssa. Hyökkääjistä nimensä jatkosopimuksiin kirjoittivat Kristian Kangas ja Juuso Forsström.

− Viime kausi meni hyvin ja tuttuun ympäristöön oli helppo jäädä. Kun asiat seurassa hoidettiin kaikin puolin hyvin, niin ratkaisu oli helppo tehdä, Forsström totesi.

Lähde: Itä-Savo

» Lähetä palautetta toimitukselle