TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Itä-Savo: SaPKo vahvistuu TPS-kolmikolla

MESTIS / Uutinen
Kojo pelasi Mestistä alkukaudesta TUTOssa.
Kuva © Timo Savela
SaPKo saa vahvistusta jokaiselle pelipaikalle, kun Markus Kojo, Teemu Lämsä ja Oskari Setänen siirtyvät TPS:stä savonlinnalaisryhmään.

SaPKon miehitys vahvistuu TPS:stä lainalle saapuvilla maalivahti Oskari Setäsellä, puolustaja Markus Kojolla ja hyökkääjä Teemu Lämsällä. Kaikkien kolmen sopimukset ovat alustavasti loppukauden mittaisia.

Lämsä ja Kojo pelasivat alkukaudesta TUTOssa 14 ottelua tehoin 0+2. Setänen puolestaan on torjunut kiekkoja kauden aikana TUTOn ja RoKin maalilla kuudessa ottelussa torjuntaprosentilla 82,72. 

− Saimme jokaiselle pelipaikalle vahvistusta. Nämä olivat tarkkaan harkittuja ja hyvin mietittyjä pelaajasiirtoja eikä paniikkihankintoja. Kaiken kaikkiaan hyvää pelaajapolitiikkaa seuralta, kommentoi SaPKon pääkäskijä Pasi Räsänen paikallislehti Itä-Savolle.

Kojo pukeutuu pässipaitaan varmuudella jo keskiviikon kotiottelussa TUTOa vastaan. Setäsen ja Lämsän pelaaminen selviää keskiviikon aamuharjoitusten jälkeen.

Jürgensin kausi mahdollisesti ohi

Vahvistukset tulivatkin savonlinnalaisryhmälle tarpeeseen, sillä joukkueen sairastuvalla on tällä hetkellä kolme pelaajaa: hyökkääjät Rasmus Hämäläinen ja Tomi Wilenius sekä puolustaja Casimir Jürgens. Hämäläinen loukkasi itseään harjoituksissa, Wilenius ja Jürgens maajoukkuetaukoa edeltäneessä Hermes-ottelussa.

Wilenius huilaa arviolta 1-3 viikkoa ja Jürgens ainakin kolme viikkoa. Jürgensin kausi on myös pahimmassa tapauksessa ohi, mikäli vamma vaatii leikkaushoitoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle