TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Isomäki HeKiin, Suomalainen ja Laine jatkavat

MESTIS / Uutinen
Heinolan Kiekko täydensi maanantaina joukkuettaan kolmella hyökkääjällä. Uutena pelaajana HeKi-paitaan pukeutuu JYP-juniori Joni Isomäki, viime kauden ryhmästä jatkavat Juhani Suomalainen ja Petteri Laine.

Uudella HeKi-hyökkääjällä Joni Isomäellä on takanaan hyvä kausi JYPin a-junioreissa. Joukkue voitti Suomen mestaruuden, ja 21-vuotias Isomäki kuului runkosarjassa sen parhaimmistoon. Hän oli joukkueen neljänneksi tehokkain pelaaja (9+11) ja plusmiinustilaston kolmonen (+9).

HeKin muutoin melko pienikokoiseen joukkueeseen voimahyökkääjä Isomäki tuo myös raameja, sillä pituutta hänellä on 190 senttiä ja painoa 101 kiloa. Isomäki siirtyy Heinolaan kiekkoilemisen lisäksi myös opiskellakseen paikallisessa ammattikorkeakoulussa.

Fyysisyyttä HeKi saa myös jatkosopimuksen tehneeltä hyökkääjältä Juhani Suomalaiselta. Joensuussa kiekko-oppinsa saanut Suomalainen, 25, ei aiemmilla kausillaan ole pisteillä juhlinut, mutta telaketjuosaston hyökkääjä on kuulunut valmentajan luottopelaajiin. Viime kaudella Suomalainen teki Suomi-sarjassa 21 pelissä 3+4 tehopistettä. Mestis-karsinnoissa syntyi kahdeksassa ottelussa yksi maali.

HeKin riveissä jatkaa ensi kaudella myös seuran omiin kasvatteihin lukeutuva hyökkääjä Petteri Laine. Vasta 19-vuotias Laine murtautui viime kaudella seuran vakiokokoonpanoon ja teki Suomi-sarjassa 24 pelissä 3+5 tehopistettä.

Sopimusten myötä HeKin Mestis-ryhmä on viimeistä silausta vaille valmis. Urheilutoimenjohtaja Janne Sinkkosen mukaan yhden puolustajan sopimus julkistettaneen jo tällä viikolla ja myöhemmin ryhmää täydennetään vielä 1-3 hyökkääjällä sekä mahdollisesti yhdellä puolustajalla.

» Lähetä palautetta toimitukselle