BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Isokokoinen NHL-puolustaja Pelicansiin

LIIGA / Uutinen
Lahtelaiset vahvistuvat NHL-puolustaja Jamie McBainilla.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Lahden Pelicans on solminut toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen puolustaja Jamie McBainin kanssa.

Jamie McBain on yhdysvaltainen NHL-puolustaja, joka on kahdella edelliskaudella edustanut Carolina Hurricanesin joukkuetta. Pelicansiin McBain matkaa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

McBain on iältään 24-vuotias. Kahdella viime kaudellaan amerikkalainen on pelannut Carolina Hurricanesissa yhteensä 152 peliä tehoin 15+42=57. 

McBain on isokokoinen puolustaja. Pituudeltaan pakki on 188 senttimetriä pitkä. 

-McBain on hyvin liikkuva kookas puolustaja, jonka hyökkäyspeliominaisuudet ovat loistavat. Jamie kuuluu Carolinan parhaimpiin pakkeihin ja innolla odotamme hänen liittymistään joukkueeseen. Sopimus kattaa koko loppukauden, mikäli NHL-kausi jää kokonaan pelaamatta, sanoo Pelicansin urheilujohtaja Mika Saarinen.

Pelicans värväsi McBainin riveihinsä etenkin joukkuetta vaivanneiden loukkaantumisten takia.

-Puolustustamme vaivaavat edelleen isot loukkaantumiset. Emme ole onnistuneet löytämään korvaavia pelaajia muualta kuin työsulkupelaajista. Lakon pitkittyminen on tuonut tarjolle entistä kovempia pelaajia, Saarinen kertoo.

Lahtelaiset ovat lisäksi jatkaneet keskushyökkääjänsä Pekka Saarenheimon sopimusta kauden loppuun asti. Alkukaudella Saarenheimo on kiekkoillut 14 ottelua Pelicans-paidassa tehoin 2+4.

-Pekka on erinomainen kahden suunnan hyökkääjä, joka tuo syvyyttä Pelicansin keskushyökkääjäosastolle. Hän on parantanut peliään jatkuvasti ja pystyy pelaamaan myös sekä yli- että alivoimalla, mikä tekee hänestä monikäyttöisen pelaajan, Saarinen kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle