Islanders solmi jatkosopimuksia

NHL / Uutinen
Calvin de Haan solmi kolmivuotisen jatkosopimuksen.
Kuva © Getty Images
Calvin de Haan ja Casey Cizikas jatkavat New York Islandersissa.

Puolustaja Calvin de Haanin, 23, sopimus on kolmivuotinen. Sopimuksen rahallinen arvo on noin kaksi miljoonaa dollaria per vuosi. Kanadalaiskiekkoilija pelasi viime kaudella 51 ottelua Islandersin paidassa ja sai niissä kokoon 16 tehopistettä. De Haan pelasi jo kaudella 2011-12 yhden NHL-ottelun Islandersissa.

De Haan joutui jättämään lähes koko kauden 2012-13 väliin pahan loukkaantumisen vuoksi ja pelasi kaudella vain kolme ottelua AHL:ssä. Viime kaudella de Haanille kertyi NHL-otteluiden lisäksi 17 ottelua AHL:n puolella. Kyseessä on Islandersin kesän 2009 ensimmäisen kierroksen varaus. De Haan varattiin koko varaustilaisuuden kahdentenatoista pelaajana.

Keskushyökkääjä Casey Cizikas, 23, jatkaa Islandersissa kaksivuotisella sopimuksella. Kanadalainen Cizikas varattiin Islandersiin kesällä 2009 neljännellä kierroksella ja teki NHL-debyyttinsä Calvin de Haanin tavoin kaudella 2011-12. Viime kausi oli Cizikasin toinen kokonainen kausi Islandersissa. Hyökkääjä keräsi 16 tehopistettä pelaamissaan 80 ottelussa.

Cizikasin sopimuksen arvo on tasan miljoona dollaria. Hän on pelannut NHL:ssä nyt yhteensä 140 ottelua pistesaldon näyttäessä lukua 35.

» Lähetä palautetta toimitukselle