Islanders nollasi Devilsin, Kanen putki jatkuu

Thomas Greiss torjui kauden ensimmäisen nollapelinsä.
New York Islanders oli kotonaan tyly isäntä New Jersey Devilsille. Marek Zidlicky vietti kahden maalin iltaa, kun Islanders kukisti Devilsin puhtaasti 4-0. Chicago Blackhawksin Patrick Kane puolestaan venytti ilmiömäisen pisteputkensa jo 26 otteluun 4−0-voitossa Vancouver Canucksista.

Ensimmäistä erää oli pelattu seitsemän minuuttia, kun Marek Zidlicky vei Islandersin 1−0-johtoon Mihail Grabovskin syötöstä. Neljä minuuttia myöhemmin John Tavares lisäsi Islandersin johdon kahteen maaliin.

Toisessa erässä tunteet kuumenivat. Neljän minuutin pelin jälkeen Devilsin Adam Larsson ja Islandersin Steve Bernier pudottivat hanskat. Tilanteen seurauksena molemmat saivat viiden minuutin tappelujäähyt. Lisäksi Larssonille tuomittiin kahden minuutin jäähy aloittamisesta sekä 10 minuutin käytösrangaistus. Tilanne sai alkunsa, kun Bernier taklasi Devilsin Andy Greenen laitaan kahden minuutin jäähyn arvoisesti.

Seitsemän minuutin pelin jälkeen Matt Martin vei Islandersin kolmen maalin karkumatkalle. Zidlicky sinetöi illan toisellaan 4−0-loppulukemat taululle 43 sekuntia ennen taukosummeria.

Kanen putki kasvaa kasvamistaan

Chicago Blackhawksin Patrick Kane venytti pisteputkensa jo 26 ottelun mittaiseksi saalistamalla syöttöpisteen Duncan Keithin 1−0-osumaan ottelussa Vancouver Canucksia vastaan. Maalittoman toisen erän jälkeen Blackhawks karkasi kolmannessa erässä voittoon iskemällä kolme maalia, kun Andrew Shaw, Dennis Rasmussen ja Brandon Mashinter venyttivät kukin maaliverkkoa kertaalleen.

Corey Crawford torjui 30 laukausta ja piti nollan toisessa peräkkäisessä ottelussa.

NY ISLANDERS - NEW JERSEY 4-0
ST. LOUIS - COLORADO 1-3
CHICAGO - VANCOUVER 4-0