TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

IS: Ilves vahvistaa sentteriosastoaan

LIIGA / Uutinen
Zalewski pelasi viime kaudella Rauman Lukossa.
Kuva © Timo Savela
Steven Zalewski saapuu Ilta-Sanomien tietojen mukaan vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä. Amerikkalaissentterin sopimus kattaa loppukauden.

Steven Zalewski saapui Suomeen kauden 2013-2014 alla. Harjoituskaudella sattuneen loukkaantumisen jälkeen hän pelasi Liigassa 46 runkosarja- ja pudotuspeliä tehoilla 7+10.

Lukossa pelanneella sentterillä on vyöllään yhteensä yli 400 AHL-ottelua. Hän on myös pelannut kymmenen NHL-ottelua ilman tehomerkintöjä.

 

Kommentti: Miika Arponen

Ilveksen hyökkäys on toiminut viime otteluissa hyvin. Viidestä ottelusta 12 pistettä kertoo hyvästä hyökkäyspelistä, johon Zalewski tuo vielä oman lisämausteensa. Zalewskin ja noin kuukauden kuluttua sairauslomalta palaavan Turo Aspludin myötä Ilves saa jalkeille kolme Liigan tasolla vaarallista hyökkäysketjua.

Sami Sandellin, Tapio Laakson ja Vojtech Polakin ykkösketjua on hyvin tukenut Teemu RautiaisenAleksi Mustosen ja Roope Hintzin muodostama kakkosketju. Tähän kun lisätään vielä Zalewski, Asplund ja Antti Tyrväinen, eivät Ilveksen pudotuspelihaaveet jää ainakaan hyökkäyksestä kiinni.

» Lähetä palautetta toimitukselle