BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Irving jatkaa Jokereissa kauden loppuun asti

LIIGA / Uutinen
Leland Irving napsii kiekkoja kiinni Jokerit-paidassa jatkossakin.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Jokerit on allekirjoittanut loppukautta koskevan sopimuksen maalivahti Leland Irvingin kanssa. Lisäksi Jokerit on jatkanut keskushyökkääjä Philip DeSimonen koeaikaa kuukaudella.

Leland Irving on pelannut Jokereissa alkusyksyn koeajalla. Nyt Jokerit ja kanadalaisvahti ovat solmineet kauden loppuun asti ulottuvan sopimuksen. Lisäksi Jokerit on jatkanut kuukaudella keskushyökkääjä Philip DeSimonen koeaikaa. 

Niin Irving kuin DeSimonekin saapuivat Jokereihin elokuun puolivälissä. Pelaajat ovat kiekkoilleet Jokereissa koeajalla ja ensiesiintymisessä narripaidassa kiekkoilijat tekivät European Trpohyssä. 

Liigassa miehet ovat puolestaan pelanneet jokaisessa Jokereiden neljässä ensimmäisessä ottelussa. Irvingin torjuntaprosentti näyttää neljän pelin jälkeen lukemaa 93,14 ja päästettyjen maalien keskiarvo on 1,69. Irving on ennättänyt torjua Jokerit-paidassa jo yhden nollapelin. Tämä tapahtui viime viikon sunnuntaina HIFK:ta vastaan.

Keskushyökkääjän tontilla pelaava DeSimone on puolestaan nakutellut neljässä pelaamassaan ottelussaan pistesaldon 0+2. Sentteri on pelannut pääasiallisesti samassa ketjussa Janne Lahden ja Antti Tyrväisen kanssa. Lisäksi DeSimone on saanut Jokereissa paljon myös ylivoimavastuuta.

Irving on mielissään jatkostaan Jokereissa.

-Olen innoissani, että saan jatkaa täällä, koska organisaatio tuntuu todella hyvältä. Helsinkiinkin tutustun koko ajan enemmän ja kaupunki vaikuttaa hienolta paikalta, Irving kommentoi.

Irvingin mielestä pelaaminen Liigassa ja Euroopassa kehittää maalivahtia.

- Pelaaminen Euroopassa tekee minusta varmasti paremman maalivahdin. Täällä pitää olla kärsivällinen, lukea peliä ja antaa vain kiekon tulla kohti. Olen yrittänyt pelata hyvin ja jättää kaiken jäälle, Irving toteaa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle