IPK:n kapteenin kausi päättyi olkapäävammaan

MESTIS / Uutinen
Peli-Karhujen kapteenin kausi päättyi olkapäävammaan. Sairasloman aikana mieheltä operoidaan myös polvi, jonka eturistiside katkesi jo harjoituskaudella.
Kuva © Janne Falck
IPK-kapteeni Otto Huttusen kausi on ohi olkapäävamman takia. Huttunen loukkaantui TUTO-ottelussa 21. lokakuuta. Huttunen pelasi tällä kaudella 12 Mestis-ottelua tehopistein 1+2.

Iisalmen-Pelikarhujen kapteenin Otto Huttusen kausi päättyi olkapäävammaan. 21. lokakuuta pelatussa TUTO-ottelussa harmittoman näköisessä tilanteessa olkapäätään loukanneen Huttusen piti alustavien tietojen mukaan kuntoutua pelikuntoon vuodenvaihteen tienoilla. Leikkauksessa miehen vamma paljastui odotettua pahemmaksi ja näin ollen loppukausi jää mieheltä väliin.

Loukkaantumisen vuoksi Huttusen jo harjoituskaudella loukkaantunut polvi operoidaan myös kuluvan talven aikana. kuntoutumisten jälkeen mies voi alkaa valmistautua jo tulevaan kauteen.

− Olkapääni operoitiin viime viikolla. Leikkaus olikin suurempi kuin alkuun näytti. Siinä korjattiin siteitä ja luita laitettiin paikalleen. Näillä näkymin menen myös polvileikkaukseen vuodenvaihteen jälkeen, kunhan pystyn kävelemään kyynärsauvoilla. Eturistisiteeni meni poikki kauden toisessa harjoituspelissä ja se vaatii myös leikkauksen, Huttunen kommentoi.

− Kovasti tässä on nyt ollut huonoa tuuria. Ei auta. Nyt pitää korjata ja kuntouttaa paikat kuntoon, jotta olisin iskussa ensi kaudella. Tulen olemaan joukkueen mukana ja tukena kauden aikana. Tiedä vaikka olisin vähän huollon apuna, kunhan paikat paranevat.

Huttusen loukkaantumisen myötä IPK:n kapteeniksi nousee Juha Virtanen. Varakapteeneina jatkavat Saku Kinnunen ja Ilkka Heikkilä.

» Lähetä palautetta toimitukselle