IPK:n kärkipelaajiin noussut Janne Katosalmi jatkaa Peli-Karhuissa

MESTIS / Uutinen
Katosalmi oli 14 maalillaan IPK:n paras maalintekijä. Mies jatkaa karhupaidassa myös ensi kaudella.
Kuva © Janne Falck
IPK:n paras maalintekijä Janne Katosalmi jatkaa Peli-Karhuissa tulevallakin kaudella. Samalla myös kaksi muuta IPK:n runkopelaajiin kuuluvaa hyökkääjää, Eetu Patronen ja Jevgeni Fofanov, solmivat seuran kanssa ensi kautta kattavan sopimuksen.

23-vuotias Janne Katosalmi jatkaa IPK:ssa yksivuotisella sopimuksella. Katosalmi palasi päättyneeksi kaudeksi takaisin Iisalmeen KalPasta, jossa hän kuului usean kauden ajan A-junioreiden kantaviin voimiin.

Peli-Karhuissa mies iski itsensä läpi miesten tasolla, sillä ensimmäisellä kaudella hän teki 48 ottelussa tehot 14+3 voittaen joukkueen maalipörssin. Kahdeksassa karsintasarjan ottelussa mies viimeisteli kaksi maalia. 

Katosalmi oli joukkueelleen myös erittäin tärkeä alivoimapelaaja ja laukausten blokkaaja. Lisäksi mies on tunnettu hyvästä luistelusta. Kuopion vuosilta takataskussa hänellä on myös kaikkiaan 16 ottelua Liigasta.

− Katosalmi oli meidän kärkimiehiä ja moderni pelaajatyyppi, joka pystyy pelaamaan niin alivoimaa kuin ratkomaan pelejä hyökkäyspäässä. Tuo luistelullaan positiivista energiaa joukkueelle. Hienoa, että mies jatkaa uraansa täällä kotiseudullaan, päävalmentaja Janne Sinkkonen toteaa.

Ensi kaudella IPK:ssa jatkavat myös hyökkääjät Jevgeni Fofanov ja Eetu Patronen.

» Lähetä palautetta toimitukselle