IPK:lle vahvistus Hermeksestä

Muut Sarjat / Uutinen
Heiskanen siirtyy Iisalmeen.
Kuva © Erno Laisi
Viime kaudella Hermestä ja Jokipoikia edustanut Jaakko Heiskanen siirtyy Iisalmen Peli-Karhuihin.

Iisalmen Peli-Karhut on solminut pelaajasopimuksen hyökkääjä Jaakko Heiskasen, 24, kanssa. IPK tiedotti asiasta tiistaina.

- Kovalla innolla odotan kauden alkua. Iisalmessa on tällä hetkellä hyvä tekemisen meininki ja seura pyrkii eteenpäin urheilullisesti. Haluan tuoda siihen mukaan oman panokseni. Suomi-sarja on nykyään tasokkaampi kuin aikaisemmin ja sarjassa pelaa useita Liiga- ja Mestis-taustaisia pelaajia. Varmasti laadukas ja tasainen sarja on luvassa myös tulevalla kaudella, kertoo Heiskanen seuran antamassa tiedotteessa.

Keskushyökkääjänä pelaava Heiskanen on alunperin KalPan juniorijoukkueista lähtöisin. Heiskanen on kerännyt viimeisillä kahdella kaudella yhteensä 61 tehopistettä (25+36) pelaamissaan 58 Suomi-Sarjan ottelussa. Tiedotteen mukaan IPK:n päävalmentaja Jukka Niirasella on Heiskaselle suuret odotukset.

- Jaakko etsi viime kaudella hieman paikkaansa ja pelasi sekä Hermeksessä että Jokipojissa. Uskon, että hän on meille hyvä vahvistus nimenomaan hänen monipuolisuutensa takia ja hän pystyy pelaamaan vahvasti sekä tasakentin että erikoistilanteissa.

- Jaakon selkeä vahvuus on hänen luistelunsa ja asenteensa. Hänellä on tavoitteena mennä eteenpäin urallaan, ja tällä hetkellä IPK on varmasti hyvä vaihtoehto molemmille osapuolille, Niiranen kertoi.

Heiskasen sopimus kattaa Suomi-sarjakauden 2015-2016.

» Lähetä palautetta toimitukselle