IPK:lle paluumuuttaja Kajaanista - Patronen palaa Iisalmeen

MESTIS / Uutinen
IPK saa paluumuuttajan Kajaanista.
Kuva © jmatto
Hyökkääjä Eetu Patronen palaa IPK:n riveihin. Patrosen sopimuksen lisäksi seura kertoi tehneensä jatkosopimuksen Jere Savolaisen kanssa.

Viime kauden Hokissa pelannut Eetu Patronen siirtyy IPK:hon yksivuotisella sopimuksella. 21-vuotias laitahyökkääjä iski kajaanilaisjoukkueessa 37 ottelussa tehot 3+1.

− Eetu on tuttu kasvo meille ja hän on taas yksi toivottu paluumuuttaja. Hän pelasi viime kauden Hokissa ja sai tärkeää kokemusta Mestispeleistä. Viime kaudet ovat olleet vähän rikkonaisia, mutta toivottavasti ensi kaudella Eetu pystyisi pelaamaan ehjän kauden, kertoi IPK:n toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola.

KalPassa juniorivuosinaan pelannut Patronen palaa joukkueeseen hyvillä mielin ja haluaa ennen kaikkea kehittyä pelaajana.

− Viime kaudesta Hokissa mukaani tarttui voittamisen kulttuuria ja näin, mitä Mestiksessä pelaaminen vaatii. Meillä oli Kajaanissa kasassa hieno joukkue. Uskon, että viime kausi kehitti minua pelaajana, mutta haluan ottaa seuraavan askeleen täällä Iisalmessa, Patronen summasi.

− Tuon joukkueeseen taistelutahtoa, fyysisyyttä ja kovuutta. Tavoitteeni on tulla paremmaksi joka päivä ja sen eteen teen töitä. Uskon, että meillä on ensi kaudella kasassa hyvä ja uskottava Mestisjoukkue, emmekä lähde sarjaan vain selviytymään.

IPK on solminut myös jatkosopimuksen hyökkääjä Jere Savolaisen kanssa. Päättyneellä kaudella 26-vuotias Savolainen iski Suomi-sarjassa 36 ottelussa tehot 25+28. Pudotuspeleissä kuusi ottelua tuottivat viisi pistettä.

− Jere on motivoitunut harjoittelemaan hyvin ja hän haluaa varmasti näyttää, että nousujohteinen meno jatkuu myös Mestiksessä. On mielenkiintoista nähdä, mihin hän korkeammalla sarjatasolla pystyy. Luonnollinen ja tärkeä jatkosopimus meille, Ylisipola totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle