IPK:lle kovia kiinnityksiä pelaajistoon ja valmennukseen − Julius Rantaeskola uutena nimenä Iisalmeen

MESTIS / Uutinen
Julius Rantaeskola on pelannut Mestis-urallaan vain Kiekko-Vantaassa.
Kuva © Timo Savela
Iisalmen Peli-Karhut kaappasi Kiekko-Vantaasta Julius Rantaeskolan, ja viime kauden luottopuolustaja Iiro Sulin jatkaa seurassa. Penkin taakse palaa IPK-orientoitunut Sauli Tapaninaho.

Uutena pelaajana Iisalmeen saapuu Julius Rantaeskola, 25. Helsinkiläislähtöinen Rantaeskola on pelannut viimeiset neljä kautta Kiekko-Vantaan riveissä, jossa pelit ovat sujuneet mallikkaasti. Edellisellä kaudella Rantaeskola teki 21 tehopistettä ja toissa kaudella 39 tehopistettä, joista peräti 26 oli maaleja. Rantaeskola oli kaudella 2016−2017 Mestiksen maalipörssin jaetulla kakkossijalla.

− Tulen erittäin hyvillä mielin Iisalmeen. En ollut tyytyväinen viime kauteeni ja haluan ehdottomasti pystyä siitä parantamaan ja sitä kautta auttaa myös joukkuetta menestymään pitkälle kevääseen. Viime kaudesta jäi itselle paljon nälkää ja varmasti myös IPK:lle, joten hieno kausi on varmasti tulossa, kertoi Rantaeskola IPK:n verkkosivuilla.

Iiro Sulin, 26, puolustaa jatkossakin iisalmelaisten takalinjoilla. Toista kautta Iisalmessa aloittava Sulin on tärkeä palanen IPK:n puolustusta, ja lähtökohtaisesti Sulin tulee kantamaan suurta vastuuta alivoimapelissä.

Porilaislähtöinen Sulin on käynyt läpi Ässien juniorimyllyn, ja ammattilaisurallaan hän on edustanut Mestiksessä SaPKoa, Kiekko-Vantaata ja nyt Iisalmen Peli-Karhuja.

IPK:n valmennuksessa tapahtuu muutoksia, kun Sauli Tapaninaho, 47, tulee Janne Sinkkosen valmennustiimiin apuvalmentajaksi. Tapaninahon vastuualueeseen kuuluu edustusjoukkueen fysiikkaharjoittelu, ja yhtenä hänen tavoitteenaan on kehittää IPK:n junioripelaajien polkua edustukseen aiempaa helpommaksi.

Tapaninaholla on pitkä ura takanaan Iisalmen Peli-Karhuissa. Hän on pelannut IPK:ssa 210 ottelua II-divisioonassa ja Suomi-sarjassa. Myöhemmin hän on valmentanut IPK:n edustusjoukkuetta ja toiminut junioripäällikkönä. 

» Lähetä palautetta toimitukselle