IPK vahvistuu Suomen mestarilla

MESTIS / Uutinen
Liiga- ja Mestis-mestaruutta juhlinut Aatu Hämäläinen siirtyy Iisalmen Pelikarhuihin.
Kuva © Timo Savela
TPS:n paidassa Suomen mestaruutta juhlinut Aatu Hämäläinen vahvistaa Mestikseen tulevaksi kaudeksi nousseen IPK:n rivejä. Viime kaudella II-divisioonassa pelannut Hämäläinen löysi hyvin sujuneista kesätreeneistä motiivin palata Mestis-tasolle.

Iisalmen Peli-Karhut vahvistuu Suomen mestarilla, kun vuonna 2010 mestaruuspystiä TPS:n kanssa nostellut Aatu Hämäläinen liittyy joukkueeseen. Urallaan myös KalPan riveissä hopeaa ja KooKoon kanssa Mestiksen mestaruutta ja hopeaa juhlinut Hämäläinen pelasi edellisen kauden kasvattajaseurassaan Suonenjoen Kiekko-Karhuissa II-divisioonassa. 21 ottelussa hän teki 47 tehopistettä (24+23).

Mestiksen runkosarjassa Hämäläinen on pelannut Hokin ja KooKoon riveissä 114 ottelua, joissa tilille on kertynyt 81 tehopistettä (24+57). Pudotuspeleissä 28 ottelussa hän on iskenyt 18 tehopistettä (6+12). Lisäksi Hämäläinen on pelannut myös Ruotsissa Allsvenskanissa Sundsvall Hockeyn joukkueessa sekä I-divisioonassa Tranås IF:n paidassa.

− Seurasin jo viime kaudella IPK:n pelejä ja hienoa sarjanousua. Pelasin itse SuKiKa:ssa ja hyvän kesäharjoittelun jälkeen mieli alkoi tekemään takaisin Mestis-tasolle. Olen harjoitellut joukkueen mukana nyt pari viikkoa ja olen tykännyt kovasti IPK:n meiningistä. Tuon joukkueeseen kokemusta, tasaista suorittamista, monipuolisuutta ja taitoa hyökkäyspäähän. Nousijajoukkueella on aina sarjaan lähtiessä omat haasteensa, mutta uskon, että tulemme pärjäämään hyvin, Hämäläinen uskoo.

Myös IPK:n toimitusjohtaja Jarmo Ylisipola on tyytyväinen Hämäläisen liittymisestä joukkueeseen.

− Hienoa, että saimme kiinnitettyä kovan luokan pelaajan. Aatu tuo joukkueeseemme voittamisen kulttuuria, taitoa ja kokemusta. Odotan, että Aatu ottaa joukkueestamme ison roolin sekä kentällä että kentän ulkopuolella.

» Lähetä palautetta toimitukselle