TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Ilves vahvistuu nuorella puolustajalla

LIIGA / Uutinen
Parikka pelasi alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa keväällä 2014.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Tampereen Ilves tiedotti tehneensä sopimuksen puolustaja Jarkko Parikan kanssa.

Viime kaudet Pohjois-Amerikassa viettänyt puolustaja Jarkko Parikka vahvistaa jatkossa Ilveksen takalinjoja. OHL-joukkue Kingston Frotenacsia viime kaudella edustaneen 17-vuotiaan puolustajan sopimus tamperelaisjoukkueen kanssa on kolmivuotinen.

− Maajoukkuevalinnat ja Parikan otteet Pohjois-Amerikassa kertovat hänen potentiaalistaan. Olemme tyytyväisiä, että saimme hänet Tampereelle monivuotisella sopimuksella. Parikan viime kausi loppui harmittavaan loukkaantumiseen, mutta hyvässä tapauksessa hän saattaa olla jo mukana ensi viikolla alkavissa harjoitusotteluissa, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Juha Pajuoja.

Imatralaislähtöinen Parikka on kuulunut Suomen eri ikäkausimaajoukkueisiin ja hän edusti Suomea alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa keväällä 2014.

Keväällä Ilveksen kanssa jatkosopimuksen tehnyt nuori puolustaja Juuso Välimäki puolestaan siirtyy ensi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan WHL-joukkue Tri-City Americansin riveihin.

Urheilujohtaja Pajuojan mukaan joukkue on hyvin pitkälti valmis ja tulevalla kaudella erityisesti nuorille pelaajille annetaan näytönpaikkoja.

− Haemme vielä joukkueeseen yhtä maalivahtia. Haluamme antaa nuorille pelaajillemme aidon mahdollisuuden ottaa paikka joukkueesta, ja harjoitusotteluiden myötä näemme, miten yksilöt ovat kehittyneet kesän aikana. Maalivahtiosaston valmistuttua joukkue on käytännössä kasassa, mutta arvioimme silti jatkuvasti tarvettamme ja mahdollisuuksiamme vahvistaa joukkuetta.

» Lähetä palautetta toimitukselle