Ilves teki jatkosopimuksia, mukana Helminen

LIIGA / Uutinen
Raimo Helminen ja Tampereen Ilves ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen. Helmisen lisäksi Ilves-paidassa jatkavat Ismo Sirén ja Mika Niemi. Uutena pelaajana joukkueeseen saapuu Henri Laurila.

Raimo Helmiselle tuleva kausi on yhdeksäs Ilves-paidassa. Uraan on mahtunut lisäksi visiitti Ruotsissa ja NHL:ssä. Helminen pelasi kevätkauden erittäin vahvasti, ollen koko SM-liigan parhaimmistoa.

Ismo Sirén hankittiin Ilvekseen kesken kauden Mestiksestä. Sirén kuului Ilves-puolustuksen parhaimmistoon ollen joukkueen ainoita hyvään kiekolliseen peliin pystyviä pelaajia. Sirén on alunperin Ilveksen kasvatti, mutta ei pystynyt lunastamaan paikkaa kokoonpanosta kasvettuaan yli-ikäiseksi A-junioreista. Muutaman Mestis-vuoden aikana kehitys meni kuitenkin eteenpäin ja jatkosopimus oli täysin ansaittu.

Mika Niemi pelasi Ilveksessä nelosketjun sentterinä ja täytti oman roolinsa hyvin. Niemen jatkosopimus Ilveksen kanssa on vuoden mittainen. Ilveksen osalta jo päättynyt kausi oli Niemen ensimmäinen SM-liigassa.

Uusi pelaaja Ilveksessä on Henri Laurila. Laurila siirtyy Ilvekseen Pelicansista. Laurilan ja Ilveksen sopimus on kaksivuotinen. Laurila on rightilta laukova lupaava puolustaja, joka on pelannut liigaa kolmella kaudella.

» Lähetä palautetta toimitukselle