Ilves-tähti Sami Sandellin poissaolon taustalla on polvivamma

LIIGA / Uutinen
Polvi vaivaa Sami Sandellia.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
Ilveksen suurin tähti Sami Sandell on tänään toisen kerran peräjälkeen pelaavan kokoonpanon ulkopuolella.

Tampereen Ilveksen tähtihyökkääjä Sami Sandell on tänään loukkaantumisen vuoksi sivussa joukkueensa pelaavasta kokoonpanosta. Hän oli sivussa myös Ilveksen edellisestä ottelusta. Poissaolon syy juontuu Jatkoajan tietojen Sandellin aiemmista polvivammoista. Hänen vasemmasta polvestaan on korjattu eturistiside leikkaushoidolla kahdesti, oikeasta kerran. Etenkään vasen ei ole toipunut kivuttomaksi. Sandell on sanonut julkisestikin, että saattaa jättää otteluja väliin, mikäli polvensa tuntuvat tarvitsevan lepoa.

Kahdella viime kaudella yhteensä 16 liigaottelua pelannut voimahyökkääjä oli myös syyskuun puolivälissä tovin sivussa tositoimista. Hän jätti SaiPa-kotiottelun kesken kolmannessa erässä, eikä pelannut sen jälkeisellä Vaasan vierailulla. Sandell kertoi tuolloin Aamulehdelle poistuneensa kotiottelusta polvensa vihlomisen vuoksi. Sportia vastaan hän ei esiintynyt virallisesti ylävartalovamman vuoksi.

Tämänhetkisen poissaolon pituudesta ei Jatkoajan tietojen mukaan ole ennustetta. Pelikunto arvioidaan päiväkohtaisesti.

Sandell on Ilveksen nimekkäin pelaaja ja entinen kapteeni. Hän on kerännyt tällä kaudella pelaamissaan 13 liigaottelussa tehopisteet 1+6=7. Teholukema on kuusi osumaa miinuksella. Ilves on 15 ottelun jälkeen 18 sarjapisteellään runkosarjan 13. sijalla.

» Lähetä palautetta toimitukselle