Ilves sopimukseen kuuden pelaajan kanssa

LIIGA / Uutinen
Tampereen Ilves ilmoitti uusista sopimuksista. Puolustaja Antti Bruun palaa Ilvekseen kuuden vuoden tauon jälkeen. Muut sopimukset ovat jatkosopimuksia.

Ilves on tehnyt vuoden sopimukset puolustajien Antti Bruunin sekä Jouni Aallon kanssa. Yhtäpitkään sopimuspaperiin nimensä laittoivat hyökkääjät Ville Korhonen, Jaakko Pellinen, Juuso Antonen sekä Niko Snellman. Lisäksi kesken viime kauden try-outin kautta Ilvekseen liittynyt Jesse Niinimäki on tehnyt jälleen try-out-sopimuksen.

Bruun, 29, on edustanut Ilvestä neljän kauden ajan, viimeksi kaudella 2002-2003. Sen jälkeen hän on pelannut muun muassa SaiPassa, Lukossa sekä Ruotsin ja Slovakian kiekkosarjoissa. Viime kausi meni HKM Zvolenin joukkueessa Slovakiassa. Tilille kertyi 22 ottelussa tehot 0+2 ja 10 jäähyminuuttia.

Ville Korhonen, Jaakko Pellinen, Juuso Antonen, Niko Snellman ja Jouni Aalto ovat Ilveksen omia kasvatteja. Jokaisella pelaajalla on kokemusta SM-liigasta. Eniten sitä on Korhosella, joka on pelannut jo neljällä kaudella SM-liigassa. Pellisen ja Antosen viime kausi meni pitkälti LeKin Mestis-joukkueessa. Snellmanin viime kauden pilasi paha loukkaantuminen, jonka takia miehen tilille tuli vain 11 ottelua. Aalto pelasi viime kauden pääasiassa A-nuorissa.

Jesse Niinimäki teki viime kaudella 24 ottelussa tehot 4+2 saatuaan try-outin jälkeen loppukauden mittaisen sopimuksen.

» Lähetä palautetta toimitukselle