Ilves solmi tärkeän jatkon - Sandell jatkaa joukkueessa

LIIGA / Uutinen
Sandellin kuluvan kauden pilasi loukkaantuminen.
Kuva © Mika Kylmäniemi - mika@photomotion.org
Ilves on tehnyt jatkosopimuksen hyökkääjä Sami Sandellin kanssa.

Sami Sandell jatkaa Ilveksen riveissä kaksivuotisella jatkosopimuksella, jonka jälkimmäinen vuosi sisältää option ulkomailla pelaamisesta. Kuluva kausi Sandellilla on mennyt pitkälti sairastuvan puolella, sillä hänen kautensa päättyi jo lokakuussa tulleeseen alaraajavammaan. Hän ehti pelaamaan kahdeksan ottelua ja keräsi niissä neljä syöttöpistettä.

− Sami on ollut aina tärkeä osa joukkuettamme. Olemme todella tyytyväisiä, että hän jatkaa Ilveksessä. Viime kausina vammat ovat haitanneet ja estäneet hänen pelaamistaan, mutta nyt hän pääsee ensi kauden alkuun mennessä hyvään kuntoon ja on erittäin motivoitunut kantamaan suurta vastuuta, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Juha Pajuoja.

Nokialaislähtöinen hyökkääjä on kiekkoillut Ilveksessä urallaan seitsemällä eri kaudella. Liiga-kokemusta häneltä löytyy myös Bluesista ja hän pelannut urallaan myös Ruotsissa SHL:ssä sekä Allsvenskanissa. 

− Hyvillä mielin jatkan Ilveksessä. Molemmat osapuolet olivat sitä mieltä, että kahden vuoden sopimus olisi sopiva. Tykkään todella paljon olla täällä, ja valinta oli lopulta aika helppo. Omalta kohdaltani voin sanoa, että organisaatiossa on asiat hoidettu aina hyvin ja minua kohtaan on oltu reiluja, Sandell kertoi.

− Muutama kova pelaaja teki myös aiemmin jatkosopimuksen. Saamme rungon pysymään kasassa aika hyvin, mikä vaikutti jatkopäätökseeni. Pidän Hakametsää muutenkin toisena kotinani – täällä on mukava tehdä hommia.

Sandellin sopimuksen jälkeen Ilveksellä on sopimus tai optio 17 pelaajan kanssa. Sandellilla on vahva usko ensi kauden joukkueeseen.

− Itselläni on kovat odotukset joukkueen suhteen, kunhan vain saamme vähän paremmin pysymään jätkät terveinä. Tällä kaudella on ollut huono onni loukkaantumisten kanssa. Uskon, että tämän hetkinen sijoituksemme olisi parempi vähän pienemmällä määrällä loukkaantumisia. Pelejä on kuitenkin vielä jäljellä, ja joukkue taistelee viimeiseen asti pudotuspelipaikasta, Sandell totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle