Ilves solmi kasan jatkosopimuksia

LIIGA / Uutinen
Tampereen Ilves on sopinut jatkosta kymmenen pelaajansa kanssa. Nuorten pelaajien joukossa on myös hieman kokeneempien Masi Marjamäen ja Jesse Niinimäen jatkot.

Ilves rakentaa tulevaisuuttaan vahvalla kädellä ja on solminut jopa kymmenen jatkosopimusta. Nimensä Ilves-sopimukseen ovat laittaneet Nils Bäckström (2012 saakka), Jyrki Jokipakka (2014), Niko Peltola (2014), Masi Marjamäki (2013), Kai Kantola (2012), Mark Lee (2012), Matias Sointu (2013) ja Michael Keränen (2014) .

Lisäksi Ilves ilmoitti käyttäneensä Ville Korhosen ja Jesse Niinimäen sopimuksissa olleet optiot. Korhosen sopimus kattaa ensi kauden. Niinimäen uusi sopimus kestää kaudelle 2012–2013 saakka, mutta sisältää option ulkomaille siirtymisestä ensi kauden jälkeen. Uransa parasta kautta pelaava Niinimäki on tehoillut alkukauden 33 ottelussa pisteet 11+20=31.

– Teemme johdonmukaisesti pitkäjänteistä työtä joukkueen ja pelaajien kehittämiseksi. Kaikilla näillä pelaajilla on parhaat pelit pelaamatta omalla urallaan. Kun pelaajat kehittyvät, niin joukkuekin kehittyy, kertoi urheilutoimenjohtaja Seppo Hiitelä Ilveksen tiedotteessa.

– Tässä on taas haastetta meidän valmentajillemme, jotka ovat sitoutuneet tekemään töitä pelaajien kehittämiseksi. Meillä on koossa runko, joka lähivuosina on SM-liigassa kilpailukykyinen.

Julkistettujen sopimuksien myötä Ilveksellä on nyt 20 pelaajasopimusta ensi SM-liigakaudelle 2011–2012.


Myös kultakypäräinen Niinimäki jatkaa Ilveksessä.

» Lähetä palautetta toimitukselle