Ilves solmi jatkosopimuksia nuorten pelaajiensa kanssa

LIIGA / Uutinen
Ilves on tehnyt jatkosopimukset tulevaisuuden lupausten Jari-Pekka Pajulan, Juha Pitkämäen ja Antti Hildenin kanssa. Kaikkia kolmea pelaajaa ajettiin sisään liigavauhtiin jo menneellä kaudella ja kolmikon voi sanoa myös onnistuneen täyttämään paikkansa. Ilveksellä on nyt kasassa yhteensä 22 sopimusta.

Jari-Pekka Pajula on isokokoinen lupaava keskushyökkääjä. Pajula pelasi koko viime kauden Ilveksen neljännen kentän keskushyökkääjänä - hän oli poissa vain pienen ajan loukkaantumisen takia. Nuorukainen teki hyvää työtä puolustavassa roolissa ja väläytteli loppukaudella jopa pehmeitä käsiäänkin sekä onnistui avaamaan maalitilinsä liigassa.

Juha Pitkämäki pelasi viime kauden Ilveksen kakkosmaalivahtina Mika Pietilän hoidellessa ykkösmaalivahdin hommia. Pitkämäki pääsi pelaamaan kauden mittaan muutamia otteluita ja esiintyi vaihtelevasti. Parhaimmillaan hän oli loistava, mikä huomattiin esimerkiksi ratkaisevassa puolivälieräottelussa HIFK:ta vastaan. Nuori maalivahti piti maalin puhtaana tultuaan maaliin Pietilän päästettyä kaksi helppoa maalia ensimmäisessä erässä. Pitkämäki on ehdottomasti tulevaisuuden maalivahti ja hänestä on varmasti iloa Ilvekselle vielä pitkään - sikäli kun seurassa pysyy.

Antti Hilden kuluu Ilveksen tsemppariosastoon. Hilden pääsi pelaamaan runkosarjassa varsin vähän ja kevätkaudella laitahyökkääjän otteita haittasi alkanut varusmiespalvelus. Tammikuu meni lähes harjoittelematta - monipuolista liikuntaa tuli toki harrastettua valtion puolesta. Hilden pelasi kuitenkin loistavat pudotuspelit saatuaa lisää vastuuta loukkaantumisten johdosta. Hän raatoi kahdessa ketjussa tehden paljon likaista työtä ja olikin etenkin pudotuspeliotteluissa kentän parhaita.

Kolme nuorten lupausten kanssa tehtyä sopimusta täydentävät loistavasti Ilveksen ensi kauden joukkuetta. Pelureilta löytyy nälkää kehittyä ja jo edellisen kauden otteet lupaavat hyvää. Ilveksen liigajoukkueen kokoonpanoon ei ole enää odotettavissa suuria muutoksia.

» Lähetä palautetta toimitukselle