Ilves julkaisi tulevan kauden sopimuksiaan − Tuokkolalle lisävuosi

LIIGA / Uutinen
Korpisalo torjuu ensi kaudellakin Ilveksen maalilla.
Kuva © Mikko Pylkkö mikko.pylkko@jatkoaika.com
Ilves kertoi sekä uusista hankinnoistaan että jatkosopimuksista.

Ilvekseen uusina niminä saapuvat Antti Tyrväinen, Joonas Riekkinen, Teemu Rautiainen sekä Tapio Laakso. Jatkosopimuksen tamperelaisjoukkueen kanssa solmivat Atte Pentikäinen, Joonas Korpisalo, Juuso Rämö sekä Eero Savilahti.

Pentikäiselle kausi 2014-2015 on kolmas Ilves-paidassa, Savilahdelle ja Korpisalolle toinen tamperelaisten Liiga-joukkueessa.

Rautiaisen, Riekkisen, Laakson sekä Korpisalon sopimukset ovat kaksivuotisia. Tyrväinen, Pentikäinen, Savilahti sekä Rämö pelaavat Ilveksessä yksivuotisella sopimuksella.

− Kun Kerhossa ei tuntunut olevan tulevaisuutta ja Ilves halusi minut, niin oli helppo lähteä. Uskon, että Tuokkolan valmennuksessa pystyn kehittymään. Omat vahvuuteni ovat luistelussa ja kiekollisessa pelissä. Koska kokoa ei ole paljon, niin yritän sitä korvata kovalla tsemppaamisella, kertoo Rautiainen.

− On tehnyt mieli vaihtaa maisemaa ja etsiä uutta potkua uralle. Tämä siirto oli hyvä tilaisuus, kun on tuttu valmentaja, jonka vaatimukset ja toimintatavat ovat tuttuja. Lisäksi olin kuullut, että Ilveksessä on hyvä tekemisen meininki. Sen on nyt huomannut myös harjoituksissa, joissa tekeminen on erittäin laadukasta, toteaa puolestaan Riekkinen.

Uusi yksivuotinen Liiga-sopimus solmittiin tamperelaisseuran oman juniorin Ville Meskasen kanssa. Koeajalla Ilveksessä ovat Patrik Moisio, Petr Stloukal sekä Saku Salmela.

Päävalmentaja Tuomas Tuokkola jatkaa Ilveksessä kevääseen 2016 ulottuvalla sopimuksella.

» Lähetä palautetta toimitukselle