Ilves ja Teemu Jääskeläinen kolmen vuoden sopimukseen

LIIGA / Uutinen
Tampereen Ilveksen nuori puolustaja Teemu Jääskeläinen on solminut kasvattajaseuransa kanssa kolmen vuoden sopimuksen. Jääskeläinen edusti Suomea 18-vuotiaiden MM-kisoissa ja odottelee NHL:n varaustilaisuutta varmasti jännityksellä. Teemu on vuonna 1983 syntynyt 185-senttinen ja 92-kiloinen pakkijärkäle, jota yleisesti pidetään yhtenä Suomen lupaavimmista puolustajista.

Teemu Jääskeläinen on kevään ja alkukesän ajan leireillyt ja harjoitellut Ilveksen SM-liigaryhmän mukana. Hän taistelee joukkueen seitsemännen pelaavan puolustajan paikasta yhdessä vuotta vanhempien Ville Koistisen ja Karri Takon kanssa.

Ilveksen harjoitteluryhmässä ovat mukana sopimuspelaajien lisäksi Ville Hirvonen (keskushyökkääjä, viime kauden seura Hermes), Rami Uusitalo (lh, Hermes), Riku Rahikainen (lh, Jokerit A), Teemu Numminen (lh, KooVee/Ilves), Ari Paananen (lh, Ilves A), Ville Snellman (lh, Ilves A), Antti-Jussi Miettinen (lh, Ilves A), Antti Räikkönen (lh, Ilves A), Jesse Niinimäki (kh, Ilves A) ja Jaakko Huhti (mv, Ilves A).

» Lähetä palautetta toimitukselle