Ilves hakee hyökkääjävahvistuksia - kahdelle puolustajalle jatkosopimukset

LIIGA / Uutinen
Mäkinen jatkaa Ilves-nutussa kaksi seuraavaakin kautta.
Kuva © Jarno Hietanen
Ilves on tehnyt jatkosopimukset puolustajien Konsta Mäkisen ja Tommi Kivistön kanssa. Samalla tamperelaisjoukkue tiedotti hakevansa lisämiehiä vielä hyökkääjistöönsä.

Konsta Mäkisen jatkosopimus on kaksivuotinen ja Tommi Kivistön yksivuotinen. Mäkinen on pelannut Liigassa tällä kaudella 26 pelissä viisi tehopistettä, Kivistö puolestaan 42 pelissä 11 tehopistettä.

Ilveksen urheilujohtaja Juha Pajuoja on tyytyväinen puolustajien jatkosta Ilves-paidassa.

− Mäkisen kautta ovat rikkoneet loukkaantumiset, mutta uskomme vankasti, että hänellä on potentiaalia nousta entistä suurempaan rooliin. Kivistö on jo tällä kaudella ollut tärkeä osa Ilves-puolustusta, ja hän on ottanut jatkuvasti isoja askelia kohti entistä suurempaa vastuuta. Olemme todella tyytyväisiä, että Tommi jatkaa Ilveksessä.

Pajuoja myös toteaa, että joukkue hakee lisävahvistusta hyökkäyspäähänsä.

− Tällä kaudella yritämme vielä vahvistaa hyökkäystä, koska myös loukkaantumiset ovat vieneet joukkueelta iskukykyä. Tavoitteena on saada hyökkäykseen sekä syvyyttä että ratkaisuvoimaa mahdollisimman pian, Pajuoja sanoo.

Samalla Ilves myös tiedotti, että puolustaja Ville Koistisen kausia 2014-2018 koskenut sopimus on purettu yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa. Koistinen teki Sveitsin NLA-sarjan Davosin kanssa viikonloppuna kolmevuotisen sopimuksen.

− Neuvottelut käytiin hyvässä hengessä, ja molemmat osapuolet joustivat, sekä ovat tyytyväisiä sopimuksen purkuun, kommentoi Pajuoja.

» Lähetä palautetta toimitukselle