TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Ilveksen Tyrväinen suuntaa Ruotsiin - Laakso ja Rautiainen jatkavat

LIIGA, SHL / Uutinen
Antti Tyrväinen ehti olla Ilveksessä monessa mukana.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Yhdeksän ottelun pelikiellosta vapautuneen Antti Tyrväisen uusi seura on Färjestad. Kaksi Ilves-hyökkääjää puolestaan sorvasi jatkosopimukset.

Hyökkääjä Antti Tyrväisen ja Ilveksen välinen sopimus on purettu. Tyrväinen vapautui juuri kohua herättäneestä pitkästä pelikiellosta. 26-vuotias voimahyökkään uusi työnanataja on SHL:n Färjestad BK.

- Aloite sopimuksen purkamiseen tuli pelaajalta – Ilves ei olisi halunnut purkaa sopimusta. Nyt kun Tyrväisen pelikielto on kärsitty, odotimme pelaajan palaamista kokoonpanoon, taustoitti Ilveksen urheilujohtaja Juha Pajuoja seuran tiedotteessa.

- Ilvekselle tuli tapahtuneen jälkeen viestejä, joissa ihmeteltiin, miten voimme pitää tällaista pelaajaa joukkueessamme. Potkuja vaadittiin. Me olimme eri mieltä.

Tyrväinen ehti tällä kaudella edustaa Ilvestä 13 ottelussa, joissa miehen tilastoihin kertyi viisi maalia, yksi syöttö ja 53 jäähyminuuttia.

Samalla Ilves tiedotti sopineensa Tapio Laakson ja Teemu Rautiaisen kanssa kahden vuoden jatkosta.

- Sekä Laakso että Rautiainen ovat meille tärkeitä pelaajia – he ovat jo nyt isoissa rooleissa joukkueessamme. Heidän jatkosopimuksensa ovat meille iso asia, ja uskomme heidän arvonsa vielä kasvavan tulevaisuudessa, kommentoi Pajuoja tuoreita jatkosopimuksia.

» Lähetä palautetta toimitukselle