BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Ilveksen try-out-pelaajille sopimukset

LIIGA / Uutinen
Ilves on tehnyt sopimukset neljän kokeiltavana olleen pelaajansa kanssa. Sopimuksen saivat Marko Luomala, Ville Hirvonen, Mika Niemi ja Bert Robertsson.

Marko Luomala tuli Ilvekseen Vaasan Sportista ja on osoittautunut kelvolliseksi nelosketjun laitahyökkääjäksi. Tampere Cupissa ketju Luomala-Niemi-Jäminki oli Ilveksen parhaimmistoa.

Ville Hirvonen oli viime vuonna Ilveksen kolmossentteri, mutta valahti loppukaudesta nelosketjuun. Pystyy pelaamaan myös laidassa, mutta on omimmillaan keskellä. Suurimpana puutteena Villellä on pehmeys.

Mika Niemi on Tapparan kasvatti, joka on viime kaudet pelannut Ilveksen A-junioreissa. Lupaavasta Niemestä kaavaillaan Ilveksen nelossentteriä.

Ruotsalainen Bert Robertsson vahvistaa Ilveksen takalinjoja. Mies on viime kaudet pelannut Pohjois-Amerikassa. NHL-otteluita tälle 28-vuotiaalle puolustajalle on kertynyt 128. "Erityisesti odotamme Robertssonilta aikaa myöten vielä suurempaa panosta - varsinkin kiekollisena pakkina. Hän tuo puolustukseen myös varmuutta, kokemusta ja ammattimaisuutta" kertoili toimitusjohtaja Risto Jalo Ilveksen kotisivuilla.

Kaikkien sopimukset ovat yksivuotisia.

» Lähetä palautetta toimitukselle