Ilveksen Mielonen leikkaukseen, Lumme palaa kaukaloon

LIIGA / Uutinen
Nuori Ilves-puolustaja Juho Mielonen joutuu sivuun liigakamppailuista olkapäävamman takia. Mielosen vamma vaatii leikkaushoitoa. Kokenut Jyrki Lumme sen sijaan palaa johtamaan Ilves-puolustusta lauantain Jokerit-pelissä.

Ilveksen 18-vuotias puolustajalupaus Juho Mielonen joutuu sivuun liigakamppailuista pitkäksi aikaa. Mielosen olkapää hyppäsi pelitilanteessa pois paikaltaan ja vamma vaatii leikkaushoitoa.

- Juhon olkapää on nyt noussut toistuvasti paikaltaan edellisen tauon jälkeisissä peleissä, eikä meille jää muita vaihtoehtoja kuin leikkaushoito. Tarkoitus on, että hän olisi meidän käytettävissä olympiatauon jälkeen, eli tuollainen 2-3 kuukautta on toipumisaika, Ilveksen lääkäri Markku Tuominen selventää Mielosen tilannetta.

Tuomisen mukaan Ilves-puolustuksen kokenut johtohahmo Jyrki Lumme on palaamassa kehiin lonkkavammansa jäljiltä. Tarkoitus on, että hän pelaa jo lauantain kotipelissä Jokereita vastaan.

Yksi Ilveksen maajoukkuenuorista, eilen 18-vuotta täyttänyt Tommi Huhtala on palaamassa myös peleihin mukaan nivusrevähdyksen jäljiltä. Miehen pelaamisesta tehdään päätös lauantaiaamuna.

» Lähetä palautetta toimitukselle