TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Ilveksen Ahoniemi loppukauden Turussa

MESTIS / Uutinen
Ahoniemen pelit jatkuvat TUTOssa.
Ilveksen sopimuspelaaja Niko Ahoniemi siirtyy TUTOon. Lisäksi seura tiedotti lainaliikenteestä myös poispäin ja uudesta A-nuorten vahvistuksesta.

Ilveksen sopimushyökkääjiin lukeutuva Niko Ahoniemi kiekkoilee loppukauden Mestiksen kuudennella sijalla kamppailevan TUTOn paidassa. Alkukauden aikana Ahoniemi on pelannut Mestistä KeuPa HT:n paidassa 27 ottelussa, pistesaldonaan 4+6=11. Liiga-kokemusta hyökkääjältä löytyy uransa ajalta 43 ottelusta.

− Ahoniemi on juuri sellainen pelaaja, jota tarvitsemme. Hän on erittäin vahvasti luisteleva pelaaja, joka tuo meille särmää sekä santapaperia hyökkäykseen, kommentoi turkulaisten urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Ahoniemi on TUTOn kokoonpanossa ensimmäistä kertaa lauantain kotiottelussa RoKia vastaan.

Lehtimäki Suomi-sarjaan ja Vaclav A-nuoriin

Uuden hankinnan lisäksi TUTOsta on lainaliikennettä myös pois päin. Joukkueessa pieneen rooliin jäänyt Niklas Lehtimäki siirtyy Forssan Palloseuran Suomi-sarjajoukkueen riveihin. Lehtimäen lainasopimus on voimassa toistaiseksi.

Samalla turkulaisseura tiedotti myös A-nuortensa saavan vahvistusta rosteriinsa, kun alkukauden ajan Team Slovakia U20 -joukkuetta Slovakian pääsarjassa edustanut slovakkihyökkääjä Rastislav Vaclav matkaa Turkuun.

» Lähetä palautetta toimitukselle