Ilveksen 70-vuotisjuhlakirja

LIIGA / Uutinen
Ilves juhlakirjan julkaisijat pyysivät Jatkoaikaa julkaisemaan alla olevan lehdistötiedotteen sivuillamme. Asiasta kiinnostuneille löytyy alhaalta tekijöiden yhteystiedot.

LEHDISTÖTIEDOTE 27.2.2001

Ilveksen 70-vuotisjuhlakirja

Ilves Tampere täyttää tänä vuonna 70 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi on päätetty julkaista seuran lähihistoriaa käsittelevä kirja. Teos ilmestyy loppuvuodesta 2001 ja on jatkoa vuonna 1981 julkaistulle "Pelimiehiä, tulisieluja" -historiikille, joka juhlisti tuolloin 50-vuotiasta Ilvestä. Juhlakirjan julkaisemisesta on allekirjoitettu sopimus Poika Kotiin Oy:n ja Ilves-Hockey Oy:n / Ilves ry:n välillä.

Juhlakirja ei ole Ilves ry:n virallinen 70-vuotishistoriikki. Sellainen on suunnitteilla vuodeksi 2006, kun seura täyttää 75 vuotta. Nyt tekeillä oleva kirja käsittää Ilveksen jääkiekon SM-liigajoukkueen vaiheet 80-luvun alkuvuosista alkaen. Tällainen rajaus mahdollistaa tarkemman asioihin paneutumisen ja monipuolisemmat tapahtumakuvaukset. Jääkiekon edustusjoukkue on lisäksi Ilveksen lippulaiva, joka on useimmiten ollut suurimman huomion kohteena.

Kirjan vastaava taiteilija on Ilveksen www-sivuille (www.ilves.com) kiekkokolumneja kirjoittava nimimerkki Baritoni. Hän on ottanut tavoitteekseen kirjoittaa sisältörikas kirja, jossa riittää mielenkiintoista luettavaa kaikille suomalaisesta jääkiekosta kiinnostuneille.

Kirjaa varten tarvitaan runsaasti lähdemateriaalia, kuten lehtijuttuja ja valokuvia. Lisäksi kaikki Ilvestä koskevat tuotteet, kuten vanhat otteluohjelmat tai fanituotteet ovat tarpeellisia elävöittämään kokonaisuutta. Ideoita näistä voi lähettää Baritonille osoitteeseen baritoni@iobox.fi. Baritoni vastaa samasta osoitteesta kirjaa koskeviin kysymyksiin.

Poika Kotiin Oy

Juhlakirjan kustantaa hiljattain perustettu Ilveksestä riippumaton osakeyhtiö Poika Kotiin Oy, jonka tarkoitus on kasvattaa jääkiekon viihdearvoa ja kehittää erilaisia lisäarvopalveluja lajin parhaaksi. Yhtiötä koskeviin tiedusteluihin vastaavat toimitusjohtaja Ilkka Uitti (050 3576589, ilkka.uitti@luukku.com) ja hallituksen puheenjohtaja Seppo Saukko (050 68200, sepposaukko@hotmail.com).

» Lähetä palautetta toimitukselle