Ilvekselle uusia sopimuksia - Savilahti ja Leimu palaavat tupsukorviin

LIIGA / Uutinen
Savilahti pelasi Ilveksessä viimeksi keväällä 2016.
Kuva © Mikko Pylkkö mikko.pylkko@jatkoaika.com
Liigassa pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Tampereen Ilves on tehnyt seitsemän uutta pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Uusia hankintoja on kolme, minkä lisäksi on tehty kolme jatkosopimusta. Lisäksi junioreista rinkiin nousee yksi pelaaja.

Nimekkäimpänä uutena hankintana voi pitää Juha Leimua, joka on pelannut viime kaudet Pelicansissa. Leimu on Ilveksen kasvatti, mutta ei ole koskaan pelannut sarjaotteluita miesten tasolla Ilveksessä. KOOVEEn ja LeKin kautta läpimurtonsa tehnyt Leimu on edustanut Liigassa Pelicansin lisäksi Tapparaa. Hänet muistetaan erityisesti kaudella 2015-16 syntyneestä pääsarjahistorian nopeimmasta hattutempusta, kun Leimu iski 44 sekunnissa kolme maalia JYPiä vastaan.

KooKoota päättyneellä kaudella edustanut Eero Savilahti palaa Ilvekseen kahden kauden tauon jälkeen. Savilahti aloitti kauden hienosti hattutempulla, mutta loukkaantumisen takia pelejä kertyi vain 17, ja tehopisteitä kuusi.

Kolmantena uutena nimenä Ilvekseen saapuu Tuomas Salmela. Viime kaudet hän on pelannut pääosin RoKissa Mestistä, mutta tilille mahtui myös yhdeksän liigaottelua JYPissä.

Uusista pelaajista Savilahden sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta, Leimun ja Salmelan sopimukset ovat yksivuotisia.

Jatkosopimuksen ovat tehneet maalivahti Riku Helenius ja puolustaja Mark Flood, joiden sopimuksen kesto on yhden vuoden. 40 pistettä tällä kaudella tehnyt Eemeli Suomi on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen. Lisäksi poikien maajoukkuepuolustaja Lassi Thomson on solminut Ilveksen kanssa kaksi vuotta kattavan sopimuksen.

» Lähetä palautetta toimitukselle