BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Ilvekselle uusi maalivahtivalmentaja

LIIGA / Uutinen
Ilves on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen mv-valmentaja Arto Koiviston kanssa. Samalla seura ilmoitti tehneensä Kimmo Vähä-Ruoholan kanssa jatkosopimuksen.

Koiviston on 42-vuotias liikunnanopettaja, joka on aiemmin SM-Liigassa huolehtinut Tapparan, HPK:n ja JYP:n maalivahdeista. Koivisto on toiminut myös Jääkiekkoliiton maalivahtikouluttajana sekä juniorimaajoukkueiden maalivahtivalmentaja. Omalla peliurallaan Koivisto edusti JYP:iä ja edesmennyttä Kiekkoreipasta.

Ilves ei tiedoittanut, jatkavatko Jouni Antila ja Jukka Tammi seuran palveluksessa. Antila on tehnyt hyvää työtä, mutta varsinkin kannattajat ovat ihmetelleet Tammen roolia mv-valmennuksessa. Koivisto vastaa myös seuran A-junioreiden mv-valmennuksesta

Vähä-Ruoholalle jatkopahvi

Kimmo Vähä-Ruohola jatkaa siis seurassa vielä ainakin yhden kauden. Vähä-Ruohola on 20-vuotias laitahyökkääjä, joka nousi liigajoukkueeseen kaudella 2000-2001. Hyvän pelisilmän omaava Vähä-Ruohola on pelannut lähinnä kolmos- ja neloskentissä, mutta on päässyt välillä näyttämään osaamistaan jopa Raimo Helmisen vierellä.

Ilves aloitti tänään 15.4. harjoittelun tulevaa kautta varten Ylöjärven jäähallissa. Mukana ovat kaikki sopimuspelaajat, lukuunottamatta maajoukkueessa olevia Raimo Helmistä ja Vesa Viitakoskea. Mukana on myös Vaasan Sportissa viime kaudella pelannut ja Ilveksen kanssa try out -sopimuksen tehnyt Marko Luomala. Luomala tavoittelee lähinnä nelosketjun pelipaikkaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle