ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Ilvekselle tukku sopimuksia

LIIGA / Uutinen
Päättyneellä kaudella seitsemänneksi SM-Liigassa sijoittunut Tampereen Ilves vahvistaa joukkuettaan kolmella hyökkääjällä ja maalivahdilla.

Ilves on tehnyt vuoden mittaiset sopimukset kahden tsekkihyökkääjän kanssa. 23 vuotias laituri Lubomir Korhon ja 22- vuotias keskushyökkääjä Petr Vala pelasivat viime kaudella Extraliigan HC Havirov Panthersin joukkueessa. Korhon on tänä keväänä Tsekin maajoukkueleirillä ja Vala on kiertänyt 16-vuotiaasta lähtien ikäkausimaajoukkueita.

Vala teki päättyneellä kaudella tehot 17+20 52 ottelussa ja Korhon 25+20 51 ottelussa. Molemmat ovat taitavia, mutta pystyvät tarvittaessa myös fyysiseen peliin. Ilves pyrkii näin saamaan hyökkäyspäähänsä lisää kiekollista taitoa ja palata ehkäpä jopa nykyisen toimitusjohtajansa mukaan 80-luvulla lanseerattuun "Jalon peliin".

Salmelainen ei jatka Ilveksessä.

Tony Salmelainen ei aio käyttää optiotaan jatkaa Ilveksessä ensi kaudella ja pelipaikka löytynee Ruotsista. Myös Tommi Miettinen pelannee ensi kaudella Ruotsista.

Kaksi vuotisilla pahveilla joukkueeseen liittyvät hyökkääjä Tommi Jäminki ja maalivahti Tuomas Nissinen. Jäminki pelasi viime kaudella Bluesissa ja Nissinen Kalpan A-junioreissa. Molemmat on varattu NHL:ään ja ovat pelanneet useissa ikäkausimaajoukkueissa.

Ilves jatkaa neuvotteluja David Nemirovskyn kanssa ja Aamulehdessä toimitusjohtaja Risto Jalo myönsi, että tunnusteluja myös Nashvillen Petr Tenkratin suuntaan ollaan tehty. Tenkrat, joka hurmasi Hakametsän katsojat kaudella 1999-2000, ei ole ollut tyytyväinen saamaansa peliaikaan NHL:ssä ja harkitsee Eurooppaan palaamista.

» Lähetä palautetta toimitukselle