Ilvekselle nippu jatkosopimuksia - Hintz jättää joukkueen

LIIGA / Uutinen
Suomi kiekkoilee Ilveksessä tulevatkin kaudet.
Kuva © Jarno Hietanen
Tampereen Ilves teki jatkosopimukset viiden pelaajan kanssa. Sopimusten joukossa olivat muun muassa nuorten hyökkääjien Eemeli Suomen ja Juho Liuksialan jatkopahvit.

Ilveksessä jatkavat kaksivuotisilla sopimuksilla maalivahti Antti Lehtonen, puolustaja Valtteri Ilomäki sekä hyökkääjät Eemeli Suomi ja Juho Liuksiala. Tamperelaisryhmä kertoi myös käyttäneensä puolustaja Olli Vainion sopimuksessa olleen option ensi kaudesta.

Ensimmäistä kauttaan tupsukorvissa pelaava Lehtonen on torjunut kuluvalla kaudella 15 ottelua torjuntaprosentilla 91,38. 19-vuotias Ilomäki on puolestaan kerännyt kuluvalla kaudella 31 ottelussa kaksi syöttöpistettä ja 21-vuotias Vainio 28 ottelussa pisteet 2+5. Hän johtaa myös tamperelaisjoukkueen sisäistä tehotilastoa lukemalla +13.

Suomi on kuluvalla kaudella iskenyt Liigassa 35 ottelussa tehot 2+9. Liuksiala puolestaan on koonnut 13 ottelussa tehot 5+2.

Ilves tiedotti jatkosopimuksien lisäksi, että hyökkääjä Miiko Hintzin sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. 24-vuotias hyökkääjä pelasi joukkueessa 14 ottelua tehoin 3+1.

» Lähetä palautetta toimitukselle