Ilvekselle kaksi puolustajaa - Generous palaa Suomen kaukaloihin

LIIGA / Uutinen
Generous pelasi Suomessa viimeksi HIFK:ssa.
Kuva © Aleksi Manninen aleksi.manninen@jatkoaika.com
Tampereen Ilves vahvistaa puolustustaan Liigaan vuoden tauon jälkeen palaavalla Matt Generousilla sekä nuorella Elias Laitamäellä.

Yksivuotisella sopimuksella Ilvekseen siirtyvä Matt Generous kiekkoili viime kauden itävaltalaisjoukkue EC Salzburgissa. 33-vuotias puolustaja kokosi runkosarjassa 39 ottelussa tehot 2+4. Pudotuspeleissä hän keräsi 11 ottelussa kolme tehopistettä.

Yhdysvaltalaispuolustajalle Ilves on uran neljäs Liiga-seura. Hän siirtyi Suomeen kaudeksi 2011-12 Lukon riveihin, josta tie vei Sportin kautta HIFK:hon. Generous on saavuttanut Liigassa yhden hopea ja- pronssimitalin.

Generous saapuu Tampereelle syyskuussa.

− Generous tuo puolustukseemme sitoutunutta joukkuepelaamista, kokemusta ja kovuutta, kertoi Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo.

Elias Laitamäki siirtyy Ilvekseen Sportista, jonka A-nuorissa hän pelasi viime kauden. 17-vuotias puolustaja tehtaili Nuorten SM-liigassa 37 ottelussa tehot 5+7. Hän oli kauden aikana myös mukana neljässä Liiga-ottelussa.

− Laitamäki on lupaava pelaaja, joka teki jo päättyneellä kaudella liigadebyyttinsä ja nousi mukaan nuorten maajoukkuerinkiin. Pelirohkeana puolustajana hän sopii hyvin tavoittelemaamme aktiiviseen pelitapaan, Jalo kuvaili.

Laitamäen sopimus on kaksivuotinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle