Ilvekselle jatkosopimuksia, Juujärvi ja Pajuoja valmennustiimiin

LIIGA / Uutinen
Ilves on vahvistanut valmennusorganisaatiotaan Juha Juujärvellä ja Juha Pajuojalla. Samalla seura tiedotti Pasi Määttäsen ja Toni Niemen jatkosopimuksista sekä neljästä uudesta sopimuksesta joukkueen junioripelaajien kanssa.

Juha Juujärvi on 33-vuotias valmentaja, joka toimi kuluvalla kaudella Lempäälän Kisan vastuuvalmentajana. Aikaisempaa valmennuskokemusta Juujärvellä on Tapparan organisaatiosta, jossa Juujärvi valmensi menestyksekkäästi A-junioreita ja toimi tämän lisäksi kehityspäällikkönä.

Juha Pajuoja on puolestaan toiminut aikaisemmin valmentajana Ilveksessä ja Ässissä. Tämän lisäksi Pajuojan valennusvastuuseen kuuluu 16-vuotiaiden maajoukkueen valmennus. Pajuoja jatkaa vielä kevään ajan Ilveksen yhteyspäällikkönä.

Ilveksen valmennusjohto tulevalle kaudelle on valmis, kun myös maalivahtivalmentaja Arto Koivisto ja fysiikkavalmentaja Pasi Keskumäki kirjoittivat jatkosopimukset. Koko valmennusjohdon sopimukset ovat 1+1-vuotisia.

Ilveksen A-junioreiden valmentajiksi nousevat Pekka Kangasalusta ja Marko Kangasjärvi seuran B-junioreiden valmennustehtävistä. Nykyinen A-junioreiden päävalmentaja Sami Hirvonen siirtyy puolestaan Juujärven paikalle Lempäälän Kisaan.

Pelaajapuolella Ilves teki vuoden jatkosopimukset hyökkääjä Pasi Määttäsen ja puolustaja Toni Niemen kanssa. Liigasopimuksen saivat myös junioripelaajista hyökkääjät Joonas Rask (2+1 vuotta), Toni Rajala (2) ja Matias Sointu (2+1) sekä puolustaja Ville Laine.

» Lähetä palautetta toimitukselle