Ilveksellä pelaajapula

LIIGA / Uutinen
Ilveksen puolustuskalustoon on iskenyt pienoinen puolustajapula, kun ennestään Tomi Källarssonin seuraksi sairastuvalle liittyivät Antti Bruun ja Tapio Sammalkangas. Lisäksi maalivahti Bruce Racinen paluusta ei ole vielä tietoa.

Tomi Källarsson oli poissa vahvuudesta marraskuulle asti solisluun murtuman takia joka tapauksessa. Vammaa koitettiin parantaa levolla, mutta hoitokeino ei toiminut ja edessä on leikkaus. Vammasta toipuminen kestää vähintään kolme kuukautta, joten Källarsson nähtäneen kaukalossa seuraavan kerran vasta ensi vuoden puolella.

Tapio Sammalkangas sai HIFK-ottelussa osuman kylkeensä ja kylkiluu murtui. Ennuste toipumiselle on kolme viikkoa. Pelaamista yritetään mahdollisesti aikaisemmin jonkinlaisen erikoissuojuksen avulla.

Antti Bruun on kärsinyt flunssasta ja pari viimeisintä peliä on mennyt enemmän tai vähemmän alitehoisena. Bruunin tilannetta seurataan päivä kerrallaan.

Maalivahti Bruce Racine loukkaantui ensimmäisessä sarjaottelussa Tapparaa vastaan lähes kolme viikkoa sitten. Racinen nivunen on vihoitellut ja epäily vanhasta vammasta on ilmassa. Racine menee magneettikuvaukseen tällä viikolla, jotta varmuus saadaan selville.

Tuomas Nissinen on paikannut Racinea maalilla yllättävän hyvin, kun ottaa huomioon, että Nissinen pelaa ensimmäistä kautta SM-liigassa. Tämän suhteen ei Ilveksellä suurta hätää ole. Puolustajien kanssa sen sijaan on.
Ilveksellä on käytössä vain viisi normaalikokoonpanon miestä. A-nuorista nostettaneen ehkä joku puolustaja, mutta pitkään ei Ilveksen puolustus kestä näin monen runkopuolustajan poissaoloa. Jonkun puolustajan vuokraus tullee myös kysymykseen, ainoa epäselvä kohta on, että kenen vuokraus?
Uuden pelaajan hankinta tuskin tulee ajankohtaiseksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle