TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Ilkka Vaarasuo JYP-puolustukseen

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Vaarasuo vahvistaa kolhuja saanutta JYP-puolustusta aina marraskuun alun maajoukkuetaukoon asti.

24-vuotias Vaarasuo liittyy JYP-miehistöön jo tiistain kotiottelussa Lukkoa vastaan. Puolustaja sai hätäkomennuksen jyväskyläläismiehistöön, kun puolustuskalusto koki kovia kolauksia Lars Helmisen ja Henrik Forsbergin loukkaannuttua. Vaarasuo vahvistaa joukkuetta marraskuun alun maajoukkuetaukoon saakka.

Mikkelin Jukureista Jyväskylään siirtyvä 187-senttinen ja 90-kiloinen Vaarasuo on jyväskyläläisittäin tuttu näky. Päävalmentaja Risto Dufva arvostaa puolustajan tuomaa lisäapua.

- Ilkka Vaarasuo on meille tähän paikkaan tärkeä apu. Hän harjoitteli kanssamme ennen kauden alkua. Jo silloin oli selvä, että Ilkka tulee tarvittaessa meitä auttamaan. Vaarasuo on fyysinen, hyvin liikkuva pakki, jonka kiekollinen peli meni eteenpäin viime kaudella Leksandissa. Tänä syksynä hän on esittänyt vahvoja otteita Mestiksessä, sanoo JYPin päävalmentaja Risto Dufva.

Ilkka Vaarasuo on pelannut aiemmin JYPin liigajoukkueessa ja A-nuorissa viiden kauden ajan. SM-liigan runkosarjan otteluita on tilillä 119, joissa tehoja hän on kerännyt kaksi maalia ja kolme syöttöpistettä.

Viime kauden Vaarasuo kiekkoili Ruotsissa Leksand IF:ssä 42 ottelua, joissa hän iski maalin ja saalisti viisi syöttöpistettä. Mikkelin Jukureissa Vaarasuo on alkusyksyn kahdeksassa ottelussa yltänyt tehoihin 1+4.

» Lähetä palautetta toimitukselle