ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Ilkka Mikkolasta Kärppien kapteeni

LIIGA / Uutinen
Kärppien kapteeniksi valittiin tulevaksi kaudeksi SM-liigassa paljon nähnyt ja voittanut puolustaja Ilkka Mikkola. Oululaisten kesäohjelmaan kuuluu kaksi harjoitusottelua sekä Nordic-liigan pelit.

Yhteensä seitsemän Suomen mestaruutta voittanut puolustaja Ilkka Mikkola valittiin Kärppien kapteeniksi. Varakapteenit Kärpät valitsee viikon sisään.

- Tämä on suuri kunnia, että valmennusjohto pyysi minua tähän rooliin. Henkisesti olin jo hieman tähän valmistautunut, joten otin sen ilomielin vastaan. Tunnen joukkueen ja he tuntevat minut. Itsellä on paljon kokemusta liigajäiltä, joten pyrin kapteenina hyödyntämään tätä, Mikkola kommentoi.

Kärppien kesäohjelma jatkuu kahdella harjoitusottelulla Jyväskylän JYPiä vastaan, joista ensimmäinen pelataan keskiviikkona 1. elokuuta Hippoksella ja toinen Raksilassa tiistaina 7. päivä kello 18.30 alkaen. Sen jälkeen alkaa viime kesästä tuttu Nordic Trophy –liiga.

- Kokeilemme peleissä uusia ketjukoostumuksia, mutta rakennamme ketjuja myös tuttujen parivaljakkojen ympärille. Pakiston osalta lähdemme myös kokeilemaan aluksi eri asioita, päävalmentaja Kari Jalonen kertoo.

Joukkueen harjoitteluryhmään ovat liittyneet NHL-pelaajista muun muassa puolustaja Lasse Kukkonen sekä maalivahti Pekka Rinne. Mukaan tulevat vielä kylkivammasta toipuva Jussi Jokinen sekä viikolla 33 Niklas Bäckström, Josef Boumedienne ja Joni Pitkänen. Pelaajat osallistuvat koko joukkueen yhteisharjoituksiin. Seuraavan kahden viikon aikana Kärpillä on käynnissä kauden kovin harjoittelujakso.

Toimitusjohtaja Juha Junnon mukaan Kärpät etsii vielä kokoonpanoonsa pelaajia, mutta kaikessa rauhassa.

- Haemme vielä yhtä puolustajaa ja mahdollisesti vielä keskushyökkääjää. Maltti on kuitenkin valttia, eli odotamme rauhassa ja katselemme markkinoita. Paljon olisi tulijoita, mutta haemme meille sopivia pelaajia, Junno sanoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle