IL: Ässäkapteeni pitkälle sairauslomalle

LIIGA / Uutinen
Uusitalon peleihin tulee pitkä tauko.
Kuva © Timo Savela
Porin Ässien kapteeni Ville Uusitalo joutuu sivuun kuukausiksi kauden viimeiseksi jääneessä SaiPa-ottelussa ranteeseen tulleen luistimen viillon vuoksi.

Ässäpuolustaja Ville Uusitalon kausi sai pahimman mahdollisen päätöksen, kun SaiPa-hyökkääjä Chad Raun luistin viilsi hänen ranteeseensa haavan kauden viimeisessä ottelussa.

− Olimme molemmat maassa ja hän lähti potkaisten ylös ja liikkeelle. Minun tuurillani hanskani ei ollut terän tiellä, vaan se viilsi rannettani. Täytyy sanoa, että aika korkea kipukynnykseni on, sillä pelasin vielä jatkoerässä, Uusitalo kertoi Iltalehdelle.

Tiistaina tehdyissä magnettikuvauksissa vamma paljastui leikkaushoitoa vaativaksi, joten se tietää Uusitalolle pitkää huilia peleistä.

− Luistin viilsi haavan puolen sentin päästä valtimosta siten, että kaikki jänteet menivät poikki ja hermokin katkesi. Sen seuraukseni peukalosta lähti tunto laajalta alueelta. Muuten vasemman käden ranne on nyt aivan hemmetin kipeä, puolustaja totesi.

− Leikkaus on edessä ja sen jälkeen useiden kuukausien tauko pelaamisesta. Tosi harmi homma, mutta tällaista voi välillä sattua.

Uusitalon loukkaantumisesta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

» Lähetä palautetta toimitukselle