Iiro Vehmanen koeajalle Ässiin

LIIGA / Uutinen
Vehmanen palaa kasvattajaseuraansa.
Kuva © Julien Bacot http://www.sportemotions.fr
Ässät testaa seuran omaa kasvattia Iiro Vehmasta, joka edusti kahdella edelliskaudella Angletia.

− Olen 26-vuotias ja nyt tuli mahdollisuus, jota ei enää pitänyt olla olemassa. En voisi olla enempää innoissani.

− Yritän näyttää hallilla joka päivä, että olen helvetin hyvä ja innoissani, Iiro Vehmanen kertoi Jatkoajalle.

Puolustaja on pelannut viimeiset kaksi kautta Ranskan kakkosliigaa Angletin riveissä. Ensimmäisellä kaudella hän iski 23 ottelussa tehot 2+8=10 ja toisella 25 kamppailussa syntyi peräti 22 pistettä.

− Ässät on lanseerannut sloganit "yhdessä" ja "taistelu". Niihinhän minun urani on koko elämäni ajan perustunut. Se sopii kuin nenä päähän.

Vehmanen on Ässien oma kasvatti, mutta hän on edustanut Suomessa myös TUTOa ja SaPKoa. Puolustaja muistetaan värikkäänä persoonana, joka on myös vastannut haastattelukysymyksiin laulaen.

− Sanoin heti ensimmäiseksi, että aion olla sataprosenttisesti oma itseni. Iiro Vehmanen ei ole sellainen, joka istuu vain kopin nurkassa, katselee kengänkärkiä ja ei puhu kellekään mitään.

− Olen varmasti todella hyvä jätkä sinne pukukoppiin. Oli kyseessä sitten treeni tai peli, olen viimeiseen asti yrittävä ja taisteleva jätkä. Uskon tuovani myös melko hyviä juttuja Ässiin.

Vehmanen kertoo lisää koeajastaan ja pohtii viime kautta juttusarjansa viimeisessä osassa, joka julkaistaan Jatkoajassa myöhemmin.

» Lähetä palautetta toimitukselle