IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Iikka Törnvall KooKoo-pakistoon

MESTIS / Uutinen
Viime kaudella Sportissa puolustanut Iikka Törnvall liittyy KooKoon vahvuuteen. Puolustajan tryout-sopimus kouvolalaisten kanssa kestää joulutaukoon saakka.

25-vuotias Törnvall on pelannut urallaan lähes sataviisikymmentä SM-liigaottelua Kärppien, Ässien ja Ilveksen riveissä. Puolustaja on pelannut lisäksi Ruotsin Allsvenskanissa sekä Mestistä Sportissa ja Hokissa.

– Iikka on minulle tuttu mies Kajaanin ajoilta ja olen erittäin iloinen, että saatiin mies riveihimme, KooKoo-valmentaja Vladimir Kolek kertoo.

KooKoo-nutussa Iikan on tarkoitus esiintyä jo tulevan lauantain Jokipojat-kamppailussa. Puolustajan sopimus kouvolalaisten kanssa kattaa ensi alkuun loppusyksyn kierrokset, eli yhdeksän seuraavaa ottelua, mutta jatkokaan ei ole mikään mahdottomuus.

– Törnvallin mukaantulon on tarkoitus antaa lisävaihtoehtoja ja variaatiomahdollisuuksia puolustuspelaamiseemme. Joulutaukoon mennessä teemme ratkaisun miehen jatkosta, mutta uskon, että päädymme kumpaakin osapuolta tyydyttävään tilanteeseen ja mies jatkaa Kouvolassa loppukauden, toteaa toiminnanjohtaja Mikko Romo.

Törnvall on pelannut alkukauden aikana Suomi-sarjaa synnyinkaupungissaan Kalajoella. Seitsemän ottelua JHT:n riveissä toivat miehen tilille kuusi syöttöpistettä.

Puolustaja pelasi JHT:ssä myös edellissyksynä, mutta pääsi uudemman kerran vaasalaisten vahvuuteen kevääksi. Kaikkiaan hän pelasi runkosarjassa yksitoista ottelua tehoin 0+2 sekä neljä playoff-kamppailua nollatehoin.

» Lähetä palautetta toimitukselle