TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Iikka Törnvall Ässiin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokin puolustuksen johtohahmo Iikka Törnvall, 23, siirtyy Porin Ässien takalinjoille. Törnvall puolustaa patapaidassa seuraavat puolitoista kautta.

182-senttinen ja 84-kiloinen Törnvall ehti kantaa Hokin paitaa tällä kaudella 26 Mestis-ottelussa, joissa miehelle kirjattiin neljä maalia ja viisi maaliin johtanutta syöttöä. Tehotilastolukemaksi Törnvallille kirjattiin +6. Jäähypenkkiä mies ehti kuluttaa 20 minuutin verran.

- Kovasti arvostettu ja hieno pelaaja siirtyy puoleksitoista vuodeksi Ässiin. Tämä on hieno saavutus ja olemme onnellisia Iikan puolesta, kun Hokki-sydän vaihtuu patasydämeen. Hän on yksi hienoimmista kavereista, joita meillä on koskaan ollut, Hokin manageri Olli-Pekka Hakkarainen kommentoi Törnvallin siirtoa.

Törnvallin kauteen mahtuu myös vierailu Tampereen Ilvekseen. Ilveksessä mies ehti puolustaa marras-joulukuun vaihteessa seitsemässä ottelussa, joiden aikana tilastoihin kirjattiin yksi maalisyöttö ja neljä jäähyminuuttia. Joulutauolla Törnvall oli Mestis-maajoukkueen mukana voittamassa Ranskan turnausta.

Ässät on Törnvallille tuttu seura, sillä mies kiekkoili Porissa kaudet 2002-03 ja 2003-04. Törnvallilla on SM-liigakokemusta myös Oulun Kärpistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle