IFK:n tiedotustilaisuuden anti pettymys

LIIGA / Uutinen
IFK:n tiistainen lehdistötilaisuus oli saanut paljon julkisuutta jo ennen kuin toimitusjohtaja Pentti Matikainen oli edes astunut mikrofonin ääreen. Odotukset helsinkiläisjoukkueen kannattajien taholta olivat korkealla, joten Matikaisen julkistukset olivat faneille selkeä pettymys.

Yhtäkään uutta pelaajasopimusta ei tilaisuudessa julkistettu; tosin Matikainen kertoi seuran tehneen sopimustarjouksen viidelle pelaajalle, joista kolmella on taskussaan muu kuin Suomen passi. Samassa yhteydessä IFK-pomo lupasi Espoon Bluesiin siirtyneelle Jan Calounille yhtä tasokkaan paikkaajan, mutta Calounin tasoista pelimiestä voi kuitenkin olla erittäin vaikea noin vain korvata.

Tarjouksen saaneiden joukossa ovat mitä ilmeisimmin viime viikolla harjoituksissa uuden valmentajan Heikki Mälkiän arvioitavina olleet Jussi Passi ja Jan Kobezda. Passi on jyväskyläläislähtöinen laitahyökkääjä, jonka viime kausi kului suurimmaksi osaksi Mestiksessä pelaavan Diskoksen riveissä, vaikka mies pelasikin pari ottelua hyvin "ylhäällä" JYPissä. Kobezda taas on kookas slovakipakki, jolla on paljon kokemusta rapakontakaisista farmikaukaloista.

Tilaisuuden ainoa todellinen uutinen oli Koffin päätös jatkaa IFK:n pääsponsorina. Näin jo viisitoista vuotta kestänyt tiivis yhteistyö panimoyrityksen ja IFK:n välillä jatkuu tulevaisuudessakin. IFK ilmoitti myös alustavasti osallistumisestaan ensi harjoituskauden turnauksiin. Joukkue pelaa Helsingissä Ärrä-cupissa sekä Hämeenlinnan ja Uumajan turnauksissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle