Hyvärinen pysyy Turussa ensi kaudellakin − "Huono maku jäi"

MESTIS / Uutinen
Hyvärinen jatkaa TUTOssa.
Kuva © Timo Savela
TUTO on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Mika-Matti Hyvärisen kanssa. Viime kaudella hyökkääjä kärsi loukkaantumisista.

Mestis-seura TUTO kertoo tiedotteessaan, että se on tehnyt vuoden jatkosopimuksen Mika-Matti Hyvärisen kanssa. Seitsemän tehopistettä yhteensä 48 runkosarja- ja pudotuspeliottelussa tehnyt Hyvärinen kärsi kauden aikana loukkaantumisista.

Turkulaisten kausi päättyi neljänteen sijaan. Sitä Hyvärinen haluaa olla mukana kirkastamassa.

− Huono maku jäi. Lopullinen sijoitus oli iso pettymys. Isossa kuvassa pelattiin tosi hyvä kausi, mutta ei saatu sitä mitä haluttiin.

TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola tuo esiin Hyvärisen kohdalla vallitsevat realiteetit.

− Pitää muistaa, että Hyvärisellä on ollut vaikeuksia loukkaantumisten kanssa, ja oikeastaan vasta kuluneen kauden viimeisen kolmen kuukauden aikana alettiin kentällä nähdä sitä Hyväristä, joka hän parhaimmillaan on.

− Sellaisia adjektiiveja ei löydy, joilla voisi täysin kuvailla Hyvärisen arvon joukkuepelaajana ja ihmisenä. Jokaisena hetkenä jokaisella solullaan joukkueen eteen elävä ja hengittävä jätkä, joka on meille äärimmäisen arvokas, Aittola myös toteaa.

Hyvärinen on valmis ottamaan vastaan millaisen roolin tahansa.

− Voittaminen on ainut asia mikä kiinnostaa. Mulla ei ole ikinä ollut henkilökohtaisia tavoitteita. Totta kai itsekin haluaa pelata mahdollisimman hyvin, tehdä paljon pisteitä yms. mutta mä täytän vaikka mehupulloja huoltaja Esa Heinosen kanssa, tai teen muita sirkustemppuja, jos se auttaa joukkuetta

» Lähetä palautetta toimitukselle