JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Hyvärinen palaa Hokkiin

MESTIS / Uutinen
Hokki-miehistö täydentyi neljällä nimellä.
Kuva © Miikka Mikkola
Puolustaja Ville Hyvärinen ja hyökkääjä Arttu Heikkinen siirtyvät Kajaaniin. Lisäksi Riku Toivo ja Tuomas Tolonen solmivat jatkosopimukset.

Viimeksi kaudella 2010-2011 Kainuussa kiekkoillut Ville Hyvärinen palaa Hokin riveihin. 21-vuotias puolustaja kuului viime kaudella SaPKon alakerran tukipilareihin ja kirjasi 44 runkosarjaottelustaan tehot 3+7. Kookas kuopiolaiskasvatti on pelannut Mestistä myös Jokipojissa.

– Ville on joukkuepelaaja isolla J:llä, hän uhraa kroppansa ja laittaa itsensä likoon. Mestis-tasolla kokenut puolustaja ja isokokoisempi pelaaja, joten hän sopii ideaan, mikä meillä on puolustuksen osalta ollut, Hokin päävalmentaja Petri Mattila kehuu.

Toisena uutena pelaajana Hokin vahvuuteen liittyy Kärppien junioreissa hyökännyt Arttu Heikkinen, 20. Heikkinen pelasi menneellä kaudella A-nuorten SM-liigaa 43 ottelua tehoin 7+17.

Jatkosopimuksiin nimensä kirjasivat puolestaan hyökkääjä Riku Toivo ja maalivahti Tuomas Tolonen.

– Viime kaudella Riku hääri meidän kultakypäränä pitkän aikaa ja ensi kaudella hänellä on mahdollisuus räjäyttää pankki, kommentoi Mattila yhtä viime kauden suurinta onnistujaansa.

Kolmannen kautensa Kajaanissa aloittava Toivo, 23, oli Hokin toiseksi tehokkain pelaaja pistein 11+16. 19-vuotias Tolonen on puolestaan kainuulaisten omia kasvatteja, jonka Mestis-debyytti odottaa vielä tulevaisuudessa.

Tolosen sopimus kestää kevääseen 2015 saakka. Kaikki muut sopimukset ovat yksivuotisia.

» Lähetä palautetta toimitukselle