TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

Hyvärinen ja Hirvonen Kuopiosta Savonlinnaan

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Pelaajaliikenne KalPasta SaPKoon saa jatkoa, kun Pohjois-Savosta eteläiseen naapurimaakuntaan matkaavat kuopiolaisista Toni Hyvärinen ja Pasi Hirvonen.

Laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Toni Hyvärinen, 21, ehti vierailla pässipaidoissa jo ennen joulua. Neljässä pelissä tuloksena oli muikeat kuusi (2+4) tehopistettä. Ensimmäiset ottelut SM-liigassa kaudella 2007-08 pelannut Hyvärinen on kuluneen sesongin aikana ehtinyt edustaa kasvattajaseuraansa KalPaa 23 ottelun verran tehoin 1+2.

Puolustaja Pasi Hirvonen, 21, on Hyvärisen ja jo aikaisemmin SaPKoon siirtyneen Jarkko Malisen kanssa KalPan menestyksekästä 1988-syntyneiden ikäluokkaa. Isokokoiselle Hirvoselle ei kokoonpanojen supistamisen myötä ole tällä kaudella vastuuta SM-liigassa herunut. Mies hakikin alkukaudella pelituntumaa Mestiksen Jokipojista, mutta loukkaantuminen rajoitti pelimäärän kolmeen.

Lainasopimukset ovat voimassa toistaiseksi ja KalPalla on mahdollisuus kutsua pelaajansa takaisin niin halutessaan. Sekä Hyvärisellä että Hirvosella on sopimukset KalPan kanssa myös ensi kaudesta. Molemmat edustavat pässipaitoja jo keskiviikkona kotiottelussa Vaasan Sportia vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle