BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Hyökkääjä Niko Kallela jättää SaPKon

MESTIS / Uutinen
Niko Kallela on tiistaina päättänyt purkaa sopimuksensa SaPKon kanssa.
Kuva © Kristian Salminen - kristian.salminen@jatkoaika.com
Mestis-seura SaPKon sopimuspelaajien joukko harvenee yhdellä hyökkääjällä, kun Niko Kallela hylkää savonlinnalaisjoukkueen. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Kiekko Itä-Savo.

Hyökkääjä Niko Kallela on päättänyt purkaa sopimuksensa Mestiksessä kiekkoilevan SaPKon kanssa. Kallela on tällä kaudella pelannut toista kauttaan savonlinnalaisjoukkueessa. Tiistaina Kallela on kuitenkin päättänyt jättää SaPKon. 

- Ihan omasta aloitteesta tämä sopimuksen purkaminen lähti. En ole ollut tyytyväinen saamaani peliaikaan ja vastuuseen. Olen pohtinut asiaa jo pitkään, Kallela kommentoi ratkaisuaan.

Kallela on vasta 22-vuotias hyökkääjä, joka on tällä kaudella iskenyt tehot 2+2. Kallela kiekkoili jo viime kaudella SaPKossa ja tuolloin hyökkääjä pelasi SaPKo-paita yllä 47 ottelua ja merkkautti pistetililleen kymmenen maalia ja yksitoista maalisyöttöä.

Suurimman osan kiekkoilijaurastaan Kallela on viettänyt kuitenkin Kuopiossa ja KalPan juniorijoukkueissa.  

- Hoidan opiskelut loppuun ja palaan Kuopioon. Tällä kaudella en varmaan pelaa enää missään. Katsotaan nyt oliko koko kiekkoura tässä. Onhan elämässä paljon muutakin kuin jääkiekko, Kallela sanoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle