Hurricanes laittoi Krügerin ja Joorisin siirtolistalle

NHL / Uutinen
Krüger ja Jooris ovat pelanneet enimmäkseen Hurricanesin nelosketjussa.
Kuva © Getty Images
Täksi kaudeksi Carolina Hurricanesiin hankitut hyökkääjät Marcus Krüger ja Josh Jooris on asetettu siirtolistalle.

Carolina Hurricanes on laittanut hyökkääjänsä Marcus Krügerin ja Josh Joorisin siirtolistalle. 

− Yritämme koota kokoonpanon, jonka uskomme olevan kilpailukykyinen ja hyökkäyspelissä vaarallinen, kommentoi päävalmentaja Bill Peters torstaina joukkueen harjoitusten jälkeen.

Hurricanes hankki Krügerin kesällä Vegas Golden Knightsista vaihdossa viidennen kierroksen varausoikeuteen vuoden 2018 varaustilaisuudessa. Ruotsalaissentteri on 48 pelissä kerännyt tehot 1+5. Krüger oli Hurricanesin viimeisimmässä pelissä kokoonpanon ulkopuolella.

Jooris siirtyi Hurricanesiin kesällä vapaana agenttina. 30 pelissä 27-vuotias kanadalainen on tehnyt kolme osumaa ja syöttänyt kolme maalia. Jooris on ollut kokoonpanon ulkopuolella yhteensä 24 ottelusta ja Hurricanesin kahdeksasta viimeisestä pelistä.

Käyttäjän joinonen kuva

Kommentti: Juha Oinonen

Hurricanesin alkuvuosi on ollut hankala, ja joukkueen ympärillä liikkuvat kauppahuhut ovat lisääntyneet. Jopa joukkueen tähtihyökkääjä Jeff Skinner on päätynyt mukaan spekulaatioihin, vaikka juuri hyökkäysosastolle Hurricanesilla on tarvetta vahvistuksille.

Krügerin ja Joorisin laitto siirtolistalle on ilmiselvä merkki tulevasta pelaajakaupasta. Hurricanesilla on uusi omistaja, ja joukkue on vielä tiukasti mukana pudotuspelitaistelussa, joten Hurricanesiin saattaa rantautua lähiaikoina isokin kala.

» Lähetä palautetta toimitukselle