Hurricanes hankki Darlingin Blackhawksista

NHL / Uutinen
Darling ehti pelata Blackhawksissa kolme kautta ja 75 ottelua.
Kuva © Getty Images
Maalivahti Scott Darling siirtyy Chicago Blackhawksista Carolina Hurricanesiin vaihdossa tulevan kesän kolmannen kierroksen varausoikeuteen.

28-vuotias maalivahti Scott Darling kaupattiin ensimmäisen kerran NHL-urallaan. Isokokoinen amerikkalainen siirtyy Carolina Hurricanesiin.

Chicago Blackhawks saa vastineeksi Hurricanesin kolmannen kierroksen varausvuoron, jonka joukkue sai kaupattuaan Viktor Stålbergin Ottawa Senatorsiin.

− Pystyimme luottamaan Scottiin kaikissa tilanteissa. Arvostamme hänen panostaan organisaatiollemme ja toivotamme hyvää jatkoa uudessa joukkueessa, kommentoi Blackhawks-GM Stan Bowman siirtoa.

Darling on edustanut Blackhawksia kolmella kaudella ja oli mukana voittamassa Stanley Cupia vuonna 2015. Maalivahdin nykyinen sopimus on voimassa tämän kauden loppuun.

Käyttäjän joinonen kuva

Kommentti: Juha Oinonen

Luotettava maalivahti oli Hurricanesin keskeisin parannuskohde tulevalle kaudelle. Darling oli erinomainen ja odotettu hankinta. Darlingin sopimus on kuitenkin katkolla, ja luvassa on reilu palkankorotus. Hurricanesin palkkakatossa on tosin riittävästi tilaa.

Hurricanesilla on jo riveissään maalivahdit Cam Ward ja Eddie Läck, joten lisää pelaajaliikennettä on luvassa. Darling on aiemman NHL-uransa pelannut Corey Crawfordin kakkosmaalivahtina, mutta potentiaalia on nousta isompaan rooliin. Hurricanes tarjoaa siihen tilaisuuden.

» Lähetä palautetta toimitukselle