Humaloja jatkaa Kärppien riveissä

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Humalojan esitykset Mestiksessä poikivat Liiga-sopimuksen.
Kuva © Kristian Salminen - kristian.salminen@jatkoaika.com
Kajaanin Hokki tiedotti, että hyökkääjä Miska Humalojan sopimus on purettu. Humalojan ura jatkuu Liigassa Kärpissä, jossa hän pelasi jo ennen joulua lainalla.

Miska Humaloja on tehnyt Kärppien kanssa kevääseen 2017 saakka ulottuvan sopimuksen. 24-vuotias hyökkääjä on kuluvalla kaudella pelannut Kärpissä 10 ottelua, joissa hänelle on kertynyt tehot 2+1.

− Miska on periksiantamaton taistelija, ja hänelle sopii rooli kuin rooli. Hän tuli joukkueeseen hyvin sisään ja on pystynyt pelaamaan heti alusta lähtien Liigan vaatimalla tasolla. Ei mennyt kauaakaan, niin sovittiin tästä ja tulevasta kaudesta Miskan kanssa, kertoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

− Hokissa tehdään Jari Laukkasen johdolla äärimmäisen hyvää työtä, joten kiitoksia on jaettava siihen suuntaan. Uskon, että tämä on varmasti hyvä asia seurojemme väliselle yhteistyölle, kun Hokin pelaaja nousee liigajoukkueeseen. Tämä lisää varmasti myös Hokin vetovoimaa pelaajamarkkinoilla, kun heiltä on väylä liigatasolle olemassa.

Mestiksessä Humaloja ehti alkukauden aikana iskemään 20 ottelussa tehot 10+13. Viidettä kauttaan Mestistä pelannut hyökkääjä piti Liiga-sopimusta hienona asiana.

− Kaikki on tapahtunut niin nopeasti, että ei tässä ole hirveästi osannut edes miettiä, miten tähän pisteeseen päädyttiin. Pääsin aluksi viikon pestillä Kärppiin, ja kun pelit menivät hyvin, niin ollaankin näemmä vähän pidempään, Humaloja kommentoi.

− Hienot fiilikset siitä, että kaikki on mennyt näin hienosti, että sopimuskin saatiin nopeaan tahtiin tehtyä.

» Lähetä palautetta toimitukselle